hamileyimbebegim Nişanım geldi, kahverengi-hafif pembemsi bir akıntı ama doktoruma haber vermedim şu an kendimi iyi hissettiğim için sizce haber vermelimiyim?
Sedaahmett hamileyimbebegim sancılarin başlayinca haber ver bence canım. Nişani gelip 2 hafta sonra doguran tanidiklarim var benim 😊 1 yada en gec 2 hafta icinde dogurursun kesin.
Kumsalinannesii hamileyimbebegim haber ver bekliyceksen gene bekle belki hızlandırmak icin tavsiye verir 😉
Peaceful hamileyimbebegim yok da nişan gelince Dr a gitmek istemiyorum yok çatı muayenesi bilmem ne diye insanı harap ediyorlar bilemedim o yüzden gelirse girmeli mi beklemeli mi🤔 Dr da nişan gelirse haber ver dedi ama bilemiyorum 🙄
Kumsalinannesii hamileyimbebegim yatışını yapıp hızlandıralım der belki yada ben haftaya yokum der bir fikir alın dedim bir zararı olmaz bilmesinin 😉
hamileyimbebegim Peaceful benimki demedi , benimde doktora haber vermek istememin sebebi Çarşamba günü çatı muayenem var o yüzden dediğiniz gibi gidicem şimdi bakacaklar edicekler hafif hafif ağrım var ama öyle katlanılmayacak sancım yok
Peaceful hamileyimbebegim hmm anladım yani nişan değişiyor çünkü.. Çatı muayenesi yapabilir sanırım açılma var mı diye.. Haftanız kaçtı
hamileyimbebegim Peaceful 37+5 38’in içindeyiz işte. Kanlı bir akıntı olmadığı için haber vermedim kendimi de strese sokmak istemiyorum ama işte insan ilk olunca napacağını da şaşırıyor🤦🏻♀️ Hareketleri de iyi şu an çok şükür. Sizin kaçıncı hafta?
Peaceful hamileyimbebegim hmm ben de 37+4 üm. Gereksiz stres yaşatıyorlar insana o konuda haklısınız. Özele mi gidiyordunuz?
Peaceful Minikkkuzummm hadi hayırlı olsun inşallah rahatça doğum olur. Ay çok heyecanlı.. Ben de geceleri artık uyuyamayınca doğsa mı artık diyorum 🙄 hamileyimbebegim ben de özele gidiyorum.. Son günler bir değişikmiş gerçekten
Minikkkuzummm hamileyimbebegim ben de böyle bi post açsam mı diyordum😊 37+ 4 üm.. sabah nişanım geldi.. hazırlıklarımı yapıp hareketlerini kontrol edip bekledim. Ne ağrı ne sancı ne su hiçbiri yok şu anda.. haber vermedim ben.. ama kararsızım😕belki yarın yavaştan başlar diye bekliyorum.. internette bi doktor genelde 48 saat içinde doğum yaparsınız demişti..
hamileyimbebegim Minikkkuzummm benimde henüz bir başlangıç yok :) konuşuyorum oğlum bekliyorum gelebilirsin herşeyimiz hazır diye de bakalım :) Bende haber vermedim hareketlerini takip ediyorum..