BayramzlemFirat Kızlar göğüs ucu kremini kullandım şimdi lansinohu çok iyi geldi şimdi bakalım kullanmaya devam edicemm 😊😊
Sebosss BayramzlemFirat ben bebe yağı kullaniyodum karnım hiç catlamamisti 36.haftama girince catladim valla kalcalarim bacaklarım catladi hep
BayramzlemFirat Nazel canım bunu dene hiç birine ihtiyaç duymazsın 😊 çok etkili sürer sürmez farketti 😊
BayramzlemFirat Sebosss bende 1 şişe yağı bitirdim nerdeyse ama maalesef bugün iyice baktım başlamış şimdi bunu sürünce farkettik eşim sür dedi bi baktık çok güzel sonuç verdi
Sebosss BayramzlemFirat hemen etkisini gösteriyorsa denetim bende canım gecmezse de yapacak bişey yok 😊😊
Nur1234 BayramzlemFirat adı ne canım ben dah 10 +1 günlük şimdiden kullansam olur mu ve 53 kiloyum iyi mi bebek icin acaba
Hayrunisa Ben de ilk başlarda bebek yağı ve normal nem krem kullanıyordum bebek yağı bana alerji yaptı bırak dedi doktor bıraktım geçti. Zeytin yağı ve nem. Krem kullanmaya devam ettim ama ne yazık ki son aylara girmeye başlayınca bir anda tüm çatlaklar oluştu😊 kurtaramadım ne yazık ki sanırım genetik
BayramzlemFirat Hayrunisa bebek yağı banada yaramadı canım ya nemlendirdi sadece bu sürünce ilk denemede iyi geldi bakalım devam edicem nasıl olcak 😊
Nazel Aslında bu yağlar hikaye arkadaşlar, cilt tipinden de kaynaklı diyorlar çatlatacağı varsa çatlıyor. Ben de kullanıyorum çatladı. Benim bir arkadaşım hiçbişe kullanmadı tek bir çatlağı yok. Ben de ne marka ürünler kullandım çatladım yani
Hayrunisa Nazel benimde arkdşım çatlamadı zaten hamilelikte aşermekten zayıfladı ve iç karnı genişti dışarısına bişe olmadı. Bense davul yutmuş gibiyim 🤦🏼♀️ Haritaya döndüm resmen 😞
Berenaysed Nasıl yani çatlağı kapattı mı yani bende neler neler sürüyorum daha bu hafta kırmızı minik minik oluşmaya başlamış hemen süreyim