Bkoca Bugün doktora gittim ilk yavrumuz ve kız olacağını öğrendik çok mutluyuz Rabbim tüm isteyenlere sağlık sıhhatle kucaklarına almayı nasip etsin💕 16+4 haftalığız. Doktor 17 +5 yazdı kağıda ben çok Anlayamadım neden 1 hafta önden yazıldı bilginiz var mı bu konuda
Derderya Bkoca rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin oncelikle evet 1 hafta onda cikmmis demek ultrasonda ama uzulme bir iki haftadan bisey olmaz bnimki simdi iki hafta onda doktor gayet saglikli dedi ozele mi gttin devlete mi canm
Eslemcsr Bkoca bir hafta önde gidiyor gelişimi iyi demek benimde bir hafta önde gidiyor bu güzel birşey dedi dr um
Medine_1992 Bkoca canım benim en başından beri iki hafta önde gidiyor ayrıntılıdan çıkınca doktora sordum biraz iri bir bebek olabilir dedi 🙄
Derderya Bkoca seyden dolayi sordum canm genelde devlette ultrasonlarda farkli cikabilio o yuzden dedgim gibi gecen ilk defa devlete gittim 2 hafta ilerde dedi ama oyle olsa bile iyi yani gelisimi iyi demek
Medine_1992 Bkoca yok canım ya benim midemde ülser vardı hamile kalmadan bir ay önce 6 kilo verdim iyi beslenemedin🙄 çok zor zamanlarda gecirdim yeni yeni iştahım yerine geldi şükür