Cananbaran Bugün kontrole gittim böbreklerim çok büyüyormuş erken Doğum olur diyo doktor böyle giderse yoksa böbreklerin çürür ikiside 7 aylık Doğum eden anne varmı bilgi veren lütfen yada 7 aylık bebek yaşarmı Of 😭😭😭
Seymabln Cananbaran tabiki yaşar böyle kötü seyler düsünmeyin lütfen benim abim 7 aylık dogmus gayet saglıklı suan. Sizin saglıgınız herseyden önemli siz iyi olmazsanız bebeginiz nasıl iyi olacak belki biraz ufak doğacak tek sıkıntı bu olacak ama siz onu sevginizle büyüteceksiniz inşallah siz saglıklı olun ki ona bakın doktor ne diyorsa onu yapın hic endişelenmeyin Rabbim saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Demirleblebi Cananbaran ben 34 yaşındayım ve 8 aylık doğmuşum. 34 yıl önceki koşullarda beni yaşatan sağlık sistemi şimdi 7 aylığı çok daha iyi yaşatma olasılığı var . Siz içinizi ferah tutun. Allah sizi de bebeğinizi de korusun.
Zade Cananbaran Arkadaşım ikizlerini 28. Haftasında doğurdu .. 7 aylıktan biraz daha önce yani . Şuan bebişler 6. Aylarını bitirdiler bile gayette sağlıklılar maşalalh :) Siz pozitif düşünün güç verin bebeğinize artık tıp çok ileri ve erken doğumlarda yaşama olasılığı çok çok yüksek
ballicoreklerim Cananbaran onu nasıl anlıyor Ya doktorlar böbrek büyümesi icin herhangi bi Sıkıntım var diyerek mi gittiniz
MerveOzgeAk1453 Cananbaran kuzenimin 2bebeğide böbreklerine yatıyordu 2side son zamanlarında doğdu.Bebekleri sağlıklı.Böbrek büyümesi bar ondada.Doğum sonrası kontrollerini ihmal etmemelisin.Birde 26haftalık ve sonrası bebekler ciğerleri geliştiğinden yaşıyorlar doktorum demişti.Üzülme oyüzden sağlıkla kucağına al inşallah🙏🏻
Emineomer Cananbaran beni annem yedi aylık doğurmuş şuan bende 25 haftalık hamileyim üzülmeyin doğar da büyür dw şükür hiçbir eksiğim de yok sağlıklı olun bebeğiniz sağlıklı olsun bırakında yedi aylık doğsun çabuk toparlar 🌸
Kumsalinannesii Cananbaran bende 30 yaşındayım canim 2.200 gr 7 aylık doğmuşum Dr lar ne zaman yaptıracağını bilirler merak etme. Allah kavuştursun ins
ballicoreklerim Cananbaran anladım öncesinde böyle bi rahatsızlık vardı yani cok teşekkür ediyorum Allah şifasını versin geçmiş olsun ben hamilelikle oluşan bisey sandım ondan sordum
Kumsalinannesii Cananbaran korkmakta haklısın canim hersey olacağına varıyor hayırlısıyla kavuşursunuz ins. İkiniz için dua edicem bol bol içini ferah tut hamileligini zehir etme kendine 😘😘
Zehra321 Cananbaran kötü düşünmeyin bir tandığım 7 aylık doğum yaptı. 800 gram doğdu bebeği ve suan cin gibi maşallah 😍 siz iyi düşünün hersey Rabbimin elinde. Onlar bizden de güçlü 🥰
Zade Cananbaran Biraz daha dişini sık canım :) İnşallah hem senin hem bebeğinin için en doğru zaman neyse o zaman olsun inşalalh
Elininanasi Cananbaran yaşar niye yaşamasin dua et korkma Ben sezeryna olurken bi kiz vardi senun gibiydi bebeyi 7 aylik dogulmisdu kuveze alinmisdi ve saglikliydi 2ci dogumuydu 1 yaşinda oglu varddi buda 2ci ogluydu 7 aylik dogulmis
Minikkuzuma Cananbaran aaa senin ki de soru mu şimdi kız 5 6 aylık bile yaşıyor eskisi gibi değil Rabbim yardım eder bak araştır daha küçükleri bile yaşıyor fakat böyle sitrese girersen bebeğin zarar görürüz madem erken doğacak erken alınacak senin yapacağın tek şey bebeğe kilo yapan yiyeceklere başlaman çok çok yiyip dinleneceksin ki kilosu normal olsun
Senemufuk Cananbaran tam olarak kaç haftalıksın canım hiç korkma 6 aylık doğan bebekler bile biraz küvezde kalıyor ama çok şükür doğuyor
uhuddd Cananbaran bendede böbrek büyümesş oldu 38.haftada zorunlu sezeryan oldum agrılara dayanamdıgım için zaten olmak zorundaydın 3evreye gelmişti böbreklerim hemde stent takıldıgı halde böyle oldum sizin kaçıncı evrede acaba yani stent takılsa nasıl olur doğumdan sonrakş kontrollerimde kum tanesi bile yoktu böbregimde gebelikte olan bi durum muş muhtemelen 2.gebeliğimdexe yasıyacshım
Cananbaran uhuddd bende stent taktım ama işe taramada iki böbrekte büyüyo yani ağrıları zaten berbat mahvoluyorum yani doktor dedi senin kararın ama sağlığından olursun 1 ay daha dişimi sıkıcım 30 haftalıkta Doğum büyük ihtimalle
Cananbaran ballicoreklerim tok cnm yoktu ne olduysa bu 1ay içinde oldu rahim büyüdüğü için böbreğime atıyormuş
Senemufuk Cananbaran bende 26+4 haftalığım aynı haftadayız hiç hiç korkma canım allahın izniyle bende çok araştırdım baktım bu haftada doğan bebeklerin neredeyse hepsi yaşıyorlar küvezde kalıyorlar belli bir süre ama sıkıntı değil yani kendine gelene kadar kalsın bişey olmaz ama sen stres üzüntü yapma allahın izniyle doğsa da sağlıkla yaşar büyür..ama sen bu aralar bol bol dinlen ve sağlıklı beslen doktor zaten ciğerleri için de geliştirici iğne yapıyor herşey çok gelişti