Mhkose_35 Bende ilk kez gideceğim çiğli bölge hastanesini çok övüyorlar kimden duyduysam özel hastane gibi odaları filan diyorlar, yeter hanımdan randevu aldım bende perşembe günü gideceğim bakalım inşallah memnun kalırım 🤲
utnuspirinc Mhkose_35 merhaba oersembe gittiginizde yine yazar misiniz bende gidicem de cok merak ediyorum sizin de yeni mi
Poyraz_basak Mhkose_35 yeter hanim kürtaj yapmıştı beni işini iyi biliyor ama mizaci çok sert ve tersler gibi konuşuyor kurtajdan sonra kuzenimın vakkumlami yapıldı demesine karşın nasıl yapıldıysa yapıldı napicaksin nasıl yapıldığını cevabını almıştık özelde çocuğun karnımda oldugunu anlamayan doktorlardan sonra yeter hemen anladı ve ertesi güne kürtaj randevusu yazmıştı dediğim gibi ters olmasi kötü umarım sizin iyi geçer
Mhkose_35 utnuspirinc tabiki yazarım, evet yeni benimde ilk kez gideceğim, yeter hanıma kimisi azarlıyor dedi kimisi ilgili iyi dedi, birazda kişiye göre değişiyor sanırım gidip göreceğim bende
Mlsblnsy Mhkose_35 bende yeter hanımı v3 zühre hanımı denedim bence yeter hnm daha iyi belki biraz sinirli sert yapısı bar ama bence ilgili bi dr
utnuspirinc Mhkose_35 bende ole biliyorum ama bi denemekte fayda var mutlaka yazin bekliyorum 😊 ne kadar sizin benim 5+4 arada sizilarim var sanirim yerlesme cabasi ama bi gorsem onu cok rahatliycam ☺️
Minik_mucize94 kornzorn20 yeni dogan unıtesı. İzmirde ıkıncıymıs sadanın ben ucretı fazla bulduğum için yapmayacağım Sada da nurdan hanım ve Hatice ermın çok iyiler
Mhkose_35 utnuspirinc benimde 6+3 hala sızılar devam ediyor özellikle de biraz ayakta durdugum zamanlar bir işle uğraştıktan sonra filan , çabuk yoruluyorlar minikler sanırsam 🤭😍
utnuspirinc Mhkose_35 evet benim de ole bir de genellikle sol taraf bole arada pit pit diye bi atma oluyor sanirim o onun hareketiymis aci ve rahatsizlik var ama insan bununla cok mutlu oluyor ya ☺️Siz gordunuz mu kesenizi acaba
Mhkose_35 utnuspirinc yok görmedim daha tecrübeli olanlar hemen gitme her hafta gider durursun 6.haftada filan git hem kese hem kalp atışı hepsi bir görürsün dediler o yüzden bekledim bir de perşembe gününe randevu bulabildim 😊
utnuspirinc Mhkose_35 bana da ayni sekilde erken dediler ama iste insan hemen gozuksun istiyor 🙈allahin iznziyle inslh hem gorucex hem kalp atışını dinliycez 😊
BhrBrfn çiğlide irfan beye gıdıyordm cok ıyıdı.O gtttıkten sonra aysegul hanıma gectım oda cok tatlı ve ıyı .Istedıgın soruyu sor crvaplıyor ıctenlıkle ve en azından ınsan halınden anlıyor 🤗
20182019 Minik_mucize94 fiyatida uygnms cnm ya dr tavsye edeblcgn var mi ege sehire 100 odyrm dogm 3000 dyrlar cok pahali