Gulcincinar Benim oğlumun adı yok hala 😩 tam karar vEriyoruz, oh oldu bitti diyoruz, eşim akşama yeni bir isim ile geliyor, demekki içine sinmemiş ki hala isim bakıyor diyorum ve yine koyamadık adını diye ben stres 😩 nolur tek erkek isimleri söyleyin bana🤭 böyle giderse doğunca kendine soracağız adın ne olsun diye 😬
Saskinanne1 Gulcincinar bizde cok kararsizdik su an netlestik gibi Göktuğ Ege koyacagız insallah :) ama Demir isminide cok begeniyorum belki fikir olur size de
Ozgehasan Gulcincinar çınar koyduk ❤🙏 Dusunduklerimizz atakan baran hazar buğra arel yavuz burak aykut ateş melih eren
As_1 Gulcincinar mirza Poyraz Mert Emre çok begnyrum bu isimleri ama benim oglusmn adi Alaz Olack allh kısmet ederse 😊
Deletedmom2224 Gulcincinar oğlumun ismi Cihangir olacak 💙 bunun dışında Barlas Alparslan Buğra Giray isimleri düşündüklerimiz arasındaydı 😊
burcis Ben Aras istiyordum. Baya da kararlıydık. Instagram da yapılan paylaşımlar da kapı süslerinde,takı yastıklarında bu ismi göre göre sıkıntı geldi. O kadar çok Aras koymuşlar ki vazgeçtim ve tabi ki ben de isim bulamadım. Hep beş altı isim arasında gidip geliyoruz
Kdzynp Gulcincinar allah askına ayaz poyraz doruk koymayında ne koyarsanız koyun 😊 Benim oğlum olursa inşallah Muhammed Ali koyucam
ucmgk21 Bizde çok zor karar verdik eşim fırat istiyordu sonunda doğurmadan bi isim seçtik bu son ay değiştirmezsek yine tabi ☺️ Fırat Ege olacak kısmetse💜