26mrv Arkadaşlar doktor genelde her kontrole gittğimde haplarımı yazıyor alıp kullanıyorum ama şuan elimde balık hapım kalmadı ve doktor 3 hafta sonra çağırdı kontrole hapı tekrardan almalımıyım yoksa 3 hafta Almadan beklemelimiyim sıkıntı olurmu ki ?
Nzziss 26mrv canım bazı balık yağlarını ssk karşılamıyor seninkini karşılıyor mu bilmiyorum ama bence yazdırmayı bekleme fiyat olarak cok fark olmuyor. İçmemek senin tercihin tabi ama bence 3 hafta uzun bir süre.
blgkstk 26mrv kesinlikle beklemeyin. Eğer sigortanın karşıladığı bir hap ise sağlık ocağında yazdirabilirsiniz.
Demirleblebi 26mrv bana Doğumdan sonra bile bir süre devam edeceksin dedi. Bildiğim kadarıyla zaten sigorta karşılamıyor ama sizinki karşılananlardansa sağlık Ocağına yazdırıp alabilirsiniz.
26mrv Nzziss 23+4 deyim şuan ne zamana kadar öneriyor doktorlar bilmiyorum o yüzden alıp almamakta kararsız kaldım
Masalumut Bence alın 3 hafta uzun bir süre zaten devlet karşılamıyor yazmasada olur kullandiginizdan alın derim ben
Yldzzyldzz 26mrv bana doğuma kadar kullancaz demişti doktorum bence de alsanız daha iyi olur zaten ssk karşılamıyor bi çoğunu
online_mom 26mrv banada tekrar yazdı 24.haftada 32ye kdr falan kullanıcaksın zaten dedi.sanırım sonuna kdr kullanılıyor 🤦🏻♀️🤗
Busraae 26mrv canım benim de yeni bitti kontrolüm ede daha var doktora sordum al dedi bende 25 haftalık hamileyim
SevincDeniz1 Ben 37 haftalik oldum doktorum doğuma kadar kullanacaksin dedi al bence de 3 hafta çok uzun bir süre muayenden önce bitsede eczanemden alıyorum hemen