cansn99 Kızlar sabırsızlanıyo musunuz? Her yalancı sancıda seviniyo musunuz? Hemen doğuram diyo musunuz? Sıkıldık mıııııı😂😂😂 Ben EVET EVET EVET🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Tugceee123 cansn99 akıntın olmasın daha güzel işte enfeksiyon vs yok ben 37 tim bende doğurmak istiyorum artık gelemeye niyeti yok benim oğlanın 38 de doğurmak istiyorum keske istediğimiz zaman olsa bu işler 😀
Krdlnyldzn7 cansn99 insan sabırsızlanıyor tabi ki 🙈 Hem göreyim artık diyorsun , hem şu durumdan kurtulayım diyorsun 🤭☺️ Ama en önemlisi sağlıkla gelsinler de bu kadar bekledik bekleyeceğiz mecbur bende 38 de gelsin artık diyorum da , nasip 😂
Ilkbebe cansn99 39+3 gelen giden yok. Umudumu yitirmeye başladım 😣 hamile kalmadan önce spor salonuna gidiyordum 8. Aya kadar gittim sonrasında hergün On bin adım attım üstüne pilates hurma. Yok kızlar yok kızım doğmuyor😅
elifzeynebinannesi 38+6, Ne gelen var ne giden, Dönen yok seferinden, Bu kız yerini begendi, Annesininse göbeği iyce gerildi.. Hic belirti yok bendede bacim, uykusuz gecelerle sabahi ediyoruz..
Ilkbebe cansn99 vallahi sıfır ya arada adet sancısı gibi oluyor. Aha diyorum şimdi gelicek. Bunu söyler söylemez ağrı sızı kalmıyor. 😂
cansn99 Esra_ss bende 32.haftadan beri yalancı sancı var bi ara erken doğumdan korkuyodum ama şimdi geç kalcaz galiba😂
Ozlemfehmi cansn99 ben 37.haftadayim 38de dogsa guzel olur diye aklimdan geciriyom ama sanmiyorum yalanci sanci bile yok 😄
Rabiayyyy 38 olduk bizde belim ağrıyo geçiyo gün içinde hiçbişeyim yok akşam olunca huzursuzlanıyorum yalancı sancı galiba ama akşamdan beri oğlum çok toplanıyor bakalım nolur🙂🙂