nslem hanımlar doguma iki ay kaldı tahmini 110 kilo falan olurum sanırım doğum sonrası takmak için korse ve dependi kaç beden alabilirim bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilr mi ?🙏
Deletedmom0098 nslem bir postta okumuşdum 110 kiloyla doğum yapanı. Kafanıza takmayın hayırlı doğumlarımız olsun .🙏🏻
Slinn nslem dependin en büyük boyu bile bana küçük geldi 110 ile hamile kaldım bende. Hasta bezi alıcam sanırım ya da bebişin bezinden takarım en kötü
Kdzynp nslem hiçbirseye gerek yok ben 100 kg ile hamile kaldım yani toplqm 31 kilo almıştım 2 ayda hepsi gitti 30 kg verdim bosver korse falan
ZehraAlbayrak nslem boyunuzu bilmeden bisiy diyemeyiz. Benim boyum 175 cm kilom 93 civari xl beden olur ama boyum 160 cm olsaydi belli xxxl olucakti. Yani boy kilo orani onemli. Kimisi 2 metredir 90 normal gorunur 😊 neye gore 110
nslem Kdzynp anlıyorum canm benm bünyem çok kötü su içsem yarıyo hareketliyimde ama veremiyorm doğumdan sonra kilo veremesem bile karnım kalsn istemiyorm o yüzdn düşünmüştm korseyi
Kdzynp nslem bende senin gibiydim bak lohusa kanaması var benim 37 gün sürdü o kanama ile birlikte zayıflama oluyor ve eger emzirirsen kg verme konusunda cok şanslı olursun
nslem Kdzynp ah ağzından bal damlıyo canım umarım verebilirim emzirmeyi düşünüyorm zaten bi sıkıntı çıkmazsa inşallah 🙏🥰
Kdzynp nslem şuan 2.e hamileyim 76 kiloyum cok rahatım çünkü gidiyor.düşünme mutlaka emzir hayırlı doğum dilerim inşallah
Elisaalya nslem hic takma kafana canim bende ilk dogumumu 91 kg ile yaptim emzir bolca kisa surede 69 kg ya dustum kilo gider saglik yerinde olsn
nslem ZehraAlbayrak boyum 165 alt kısım çok genişledi hamilelikten sonra yanlarım yayıldı resmen umarım dediğinz gibi kolay verebilirim
Elisaalya Gul2727 ekstra hic bisey yapmadim sadece emzirdim emzirmek zayiflatiyo bence. Suan 2. Bebegime hamileyim umudum yine emzirirken zayiflamak😁🤗
duyguyalnizcetin 95le hamile kaldım bende 178 boyum var şuan 105 kiloyum 27. Haftamdayım inşallah sonuna kdar böyle gidersem düzgüm bir diyet programıyla kısa sürede veririm diye düşünüyorum
DamlaKck nslem Dependi büyük boy alın, tam olur. Korse kullanmadım, o sebepten bir şey söyleyemiyorum.