123w123w Derinderenyigit aramızda 2 gün var neden sezeryanınız erken oluyo 38 haftalık almıyolarmı sezeryana bebeğimiz kaç kilo
Derinderenyigit 123w123w yarın 37 olcaz . 15 ı haftaya perşembe 38 olcam o günde . Erken değil yani . 38 haftalık doğum yapicam
Birnehirbirdeniz Derinderenyigit masallah kiz mi erkek mi ben geçen perşembe gttim 3kg 47cm di bu perşembe yine gidicem bakalım çok almamistir kilo herhalde benm ki erkek çok şişman olmayacak herhalde
123w123w Derinderenyigit Birnehirbirdeniz maşallah bende 33+5 de gitmiştim 2.050 gr 44 cm idi şimdi ne kadar olmuştur bilmiyorum ama doktorumuz iri bir bebek beklemiyoruz 3 kilo olur anca demişti
Derinderenyigit Birnehirbirdeniz benimkide erkek. 2 kızım 3230 3260 doğdu 36+6 da doğurmuştum onları da . Şuan da enfeksiyonum olduğu için 39 da değil 38 de alicak bebeğii
Birnehirbirdeniz Derinderenyigit benm kızım 3700 dogdu normal doğum yaptm buda normal olucak allah izin verirse ama çok zorlandm inş bu kolay olur
Birnehirbirdeniz 123w123w benm bebeğim de bi hafta önden gidiyor ultrasonda dogumum erken mi olur ona gore gec mi bilmiyorum bakalım ne zaman gelicek
Derinderenyigit 123w123w idrar yolu enfeksiyonu. Kanda da mikrop var. Bebeğe bulaşma riski var daha da beklersem . Suyumun gelmemesi lazım . Zaten idrar yolu enfeksiyonu erken doğum riski yaratıyor
Derinderenyigit Birnehirbirdeniz evet onlarda sezeryan . Panik atak hastasıyım normal doğum yapamadım o yüzden
1PrensAnnesiii Derinderenyigit merhaba canm bende panik atak hastasıyım genel anestezimi oldun acaba?