sozdisli bu uygulamadan ürün satın alan var mı? lütfen yazsın.bebek kıyafetleri ateş pahası olmuş.demin hastane çıkışlarına baktım ,200-300 arası.o da nesi? dolap.com baya fiyatlar uygun geldi haliyle..istediğim herşey de satılıyor.ama tabi biraz da tırstım bişey olur diye,yinede deneme amaçlı 2 takım ve 1 tulum aldım bakalım nasıl gelecek...
Rabiayyyy sozdisli ben kullanıyorum canım bebek kuyafetlerinde değil ama başka şeylerde kullandım bi skıntı yaşamadım şimdilik😊
Deletedmom0048 sozdisli ben kullanıyorum avantajlı oluyo ama bazıları insanları salak yerine koyuyo açıklamada yazandan farklı veya kusurlu gelirse iade hakkınız var unutmayın
Melikeb19 sozdisli ben kullanıyorum baya satış yaptım baya ürün de aldım hiç sıkıntı olmadı şimdiye kadar :)
shrbrk ben abiye aldim :) normal fiyatı 500 bi hanımefendi 150liraya sattı. şimdi ben satmaya kıyamıyorum 😄
Ozgemlym sozdisli canım bende kullanıyorum hiç sorun yasamadım zaten sen ürünü teslim almadan sistemden ödeme karsı tarafa yapılmıyo dolap havuzunda bekletiyorlar
Deletedmom0098 sozdisli trendyola gorush baby sayfasına da bakabilirsiniz fiyatları uygun 80 tl ye hastane çıkışları var
Peaceful sozdisli bişey olmaz canım güvenilir gayet ben de aldım sattım.. Modacruz da iyi tavsiye ederim
Real sozdisli ben gardrops kullanıyorum Bi tane kaban sattım kaban karsı tarafa ulasıyor karsı taraf begenırse olumlu form dolduruyor para benım hesaba oyle gecıyor. Begenmeseydı ıade ederdı para ona gerı gecerdı
Eceyavuz sozdisli dolap tan birşey alip çocuğuma giydirmem açıkcası.. 200-300 hastane çıkışı?? Marka alma sende ozaman ben bücürükten 80 tl ye aldım hemde 10 lusunu ..