06-06060a merhabalar ben özel söktörde çalışıyorum ama hamilelik zor geçiyor ve kontrol günlerimde ücetim kesiliyor bunun için ne yapabilirim 3-4 gün rapor istesem doktor veririmiki halsizlik miğde bulantısı bu tür sıkınıtılar başka bişey yok şükür
Nvnnnn 06-06060a neden ücret kesiliyor onu anlamadım bu senin en doğal hakkın ücret kesilmemesi lazım canım
shsn 06-06060a BENDE ÖZELDEYİM NE PARAM NE İZNİM KESİLMİYOR. AMA BENDE MUAYENE OLUR OLMAZ ANINDA DÖNÜYORUM İŞE
mrsoztamur 06-06060a doktorlar muayene günü dışında rapor veremiyorlar canım ben 31inci haftada 32incş haftaya kadar istedim doğum iznim dışında uzun süreli rapor veremeyeceğini söylemişti onu da 32de alıyorsun zaten
Glybskl 06-06060a canım benim madem kesiyor rapor yazdır bencede. Bayan kuaförüyüm bende kontrole gidiyorum arada mecburen idare ediyorlar ama gidip geriye dönüyorum tam gün gelmemezlik yapmıyorum. Yada kontrole gidip geriye döneceksin iş yerine o şekilde kesmez bence paranı
06-06060a Glybskl yarım gün kesmiyor cnm bnde geri dönmek istemiyorum zaten yoruldum diye ozmn tüm gün kesiyor
shrbrk 06-06060a canim bu halsizlik yorgunluk bende de vardı. benim 11.haftada başladı. sonra 15 haftaya gelince demir ilaci verdi doktorum. bir anda kesildi baş ağrıları yorgunluk şimdi cok iyiyim nöbet tutabiliyorum okulumda.
06-06060a shrbrk ayy bn daha 8 haftalığım şimdiden adamla münakaşayada girmek istemiyorum zorda çalışıyorum napcm bilmiyorum
Ezgievrenn işiniz bitince dönerseniz bence kesmezler onun dışında kesebilirler belki. benim çalıştığım yerde özel mesai vermez ama gelmediğin günüde kesmez. bir kere kesti öyle hemen hakkımı aradım dedim bi bana mı özel bu diye
06-06060a Ezgievrenn cnm öğleye kadar olunca kesmiyor bazeen uzuyor kan felan verince 2 de fln işim bitiyor bnde gelmiyorum ozmn tüm gün kesiyor hani doktordan tüm gün kesmemesi için bir kağıt alabilirmiyimki
yagmurkar Aile hekimine de yazdırabilirsiniz 2 3 gün rapor.. ben grip olduğumda yazmıştı aile hekimim .. randevularınızı öğleden sonraya alın sabahtan işinize gidip öğleden sonra gitmezsiniz idare ederler o şekilde
06-06060a yagmurkar cnm normlde bir kaç defa öyle yptm öğleden sonra gittim oda çok yordu işimle ev arası bir saat hastaneyle iş arasıda bir saat yollarda iyice kötü oldum sanırım herkes yarım günde dönüyor dedim bizim patronmu tufam
mrsoztamur 06-06060a maalesef bende çok istiyordum ama öyle olmuyor, özel verebiliyor ama özelin verdiğini de SGK kabul etmiyor 😬
06-06060a mrsoztamur ayy tüh ücretsiz izin almayı deneyim ozmn hayat zor işe gelsen bi dert gelmesen para lazım
Glybskl 06-06060a anladım canım o zaman ayda bir 4 günlük rapor en güzeli dinlenebilmek için en azından kesilse bile ssk öder paranı
Glybskl 06-06060a günde kaç saat çalıştırıyorlar canım seni. Ne kadar dil döksemde beni 12 saat çalıştırıyor hafta içi 1 gün izinliyim sadece.
Sumeyye_g 06-06060a yani her doktor kontrolünde paranı keser ama mesela rapor bile alsan ayda kaç defa gidiyordun hastaneye ona görene değişir mesela doktor 3 gün rapor yazdı 2 gün illa ki kesilecek sgkdan yine 1 günlük paranı alabileceksin yani ama o ay içinde 1 gün rapor alırsan paran kesilmez ama bi kaç gün rapor alana bile illa ki SGK bi kısmını keser yani her şekilde tam para alamazsın ne yaparsan yap
Sweetblonde88 06-06060a siz talep etmeden rapor verme taraftarı olmuyorlar. Siz şikayetlerinizi dile getirin. Veriyorlar ben iki üç kere aldım.