tumerseyma Gul_68 maddi sıkıntı yoksa Barış Büke ye gidebilirsiniz ama ben o kadar veremem o yuzden Cinarlida Onur Aldemir e gidiyorum ve çok memnunum 😊 daha önce başka hastane ve doktorlar denemiştim egepolden ege yaşamdan ve mono sağlıktan memnun kalmadım
BirVeraAnnesi35 Gul_68 her izmir postunda kendimi buluyorum resmen 😊😊 canm Bülent turgut ay ı şiddetle tavsiye ederim yılların doktorudur egepolde çalışıyor şuan ilk randevuyu almak biraz zor olabilir bir saatte bır aylık randevusu dolan bir doktor ama çok çok iyidir
20182019 Gul_68 vallahi cnm ben ege sehire gdyrm ferit bey iyi drumda haatane sezryn pahali 3000 ya dogm fiyatlari buralar cok pahali nereye gtcm blmyrn ackcasi
tumerseyma Nsnl hastanenin adi Çınarlı kadın doğum hastanesi , özel hastane , oranın baş ebesi Mümine hanım var instagramda takip ederseniz güzel doğumlar paylaşıyor 😊
tunanehir bucada tahir özgüder gidiyorum çok çok iyi bir doktor çok memnunum özel muayenesine gidiyorum 200 tl muayene ücret cinarlidada doğum yaptırıyor 7 24 arayıp bi sıkıntı varsa sorabiliyorsun güler yüzlü ve çok anlayışlı biri
Nsnl Gul_68 evet egepolu bende duydum ilk aylarda bu kadar olumsuz seyler duyunca kötü oldum. Hemen randevu alacağım tesekkur ederim