Nzziss Arkadaşlar hamileliğinizden bu yana telefonla aranıza mesafe koydunuz mu? Ben hiç mesafe koymadım. Evde tek olduğum için sürekli elimde. Bebeğe zarar verir diye korkutuldum. Çok moralim bozuldu. Sizler ne durumdasınız?
Deletedmom6 Nzziss Ewet doğru telefonda radyasyon var ama ben gözü bozmasından başka bişeye zarar vereceğine düşünmüyorum
defne55 Nzziss illaki zararı vardır ama açık konuşmak gerekirse hiç elimden düşürmüyorum zaman geçmiyor çünkü
Nzziss Deletedmom6 yeterince sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum. Herhalde vücut tolere ediyordur bu durumu😞
GizemBeidokhti Biz koyduk , hem gün icinde kullanımı azalttık hemde gece kesinlikle odamıza sokmuyoruz, kitap okumaya çalışıyoruz. Eşimde bana destek olmak için aynılarını yapıyor
melolevo Canım bir şekilde iş güç vs. Hayatımızdan telefonu çıkarmak imkansız. Burak telefonu benim sürekli karşımda bilgisayar var . Wireless 1.5 metre uzağımda . Eve gittiğimde akşam telefonları mutfağa topluyorum. Mecbur kalmadıkça almıyorum. Uyuduğum odada telefonu uçak moduna alıp yatıyorum. Asla şarj takmıyorum bulunduğum yerde . Bundan daha fazlasını yapabilmek benim için imkansız gün maalesef 🤷🏻♀️
Nzziss melolevo bence çok güzel şeyler yapıyorsunuz. Benim için telefonları toplamak imkansız eşim bu duruma 2 gün dayanır en fazla 😅