melikeyakisikli cinsiyetini öğrendim 15 16 haftalıktı ufak ufak başlamıştım şuan 30 haftalığız ve herşeyimiz hazır yıkanıp ütülenme dışında son zamanlarımı evimde dinlenerek geçirmek için erken almayı mantıklı buluyorum 😌
Yagmurrrr 12 de cinsiyeti öğrendim ama biraz bekledim 16. Hafta gibi başladık şuan 23. Haftadayız neredeyse çok fazla eksiğimiz kalmadı
minikmelegim_ Çok fazla sey almadik 15te başladik simdi 17yiz . Her ay biraz biraz almayi planliyoruz
Seyma23 17+3 henüz hiç bişey almadım 🙈bu hafta cinsiyetimiz belli olucak 👼🏼😇 cinsiyet belli olduktan sonra bence bunun belirli bi zamanı yoktur özellikle de çalışan anneyseniz nerde nezaman neyi görüp beğeniyorsanız alınabilir diye düşünüyorum . Fakat benim gibi ilk gebeliğiniZse mantığınızla heycanınız arasında cok kalabilirsiniz . Çok şey bakıyorum ama almıyorum ilk beğendiğim şey 4.500 tl lik mamas&papasın bebek arabası oldu 🤯😅 nekadar gerek varı düşünüp öyle karar vermek benim gibiler için en önemlisi 😁
Cancan60 Valla ben 26 ya da 27.haftada başlamıştım su an 32.haftadayım. Benim ihtiyaçlarım kaldı ve bi iki ufak eksik. Bence çok erkenden başlamaya gerek yok bi çıkmaya bir çok şey alınıyor zaten. Büyük ihtiyaçlar için indirim takip edin beşiği biz öyle aldık