Bilgege 27 haftamdayım parça parça eşyalarımı alıyorum siZler napıosunuz hastane çıkışı emzik biberon kendime pijama aldım sizler naptınıZ yazın
Beyzaok12345 Bilgege hayırlı olsun canım ☺️ Benim bebişin bütün eksikleri tamam benimkilerde tamam hastane odası için süsler falan hepsi hazır sadece kapı süsümüz kaldı bide beşik onun dışında herşey tamam Allah’a şükür bu arada 28+4 😘☺️
Deletedmom6 Bilgege Son 84 .28 haftalık çoğu şeyi aldım bi mobilyası fln kaldı onu da taşındıktan sonra hazırlamaya başlıcam.
Deletedmom0048 Bilgege son 84 benimde bebeğimin nerdeyse herşeyi hazır pijama ve korseyi son haftalarda kiloma göre almayı düşünüyorum şimdi alırsam dar olabilir diye
07052019 Bilgege kızımın her şeyi hazır, kıyafetleri yıkanıp ütülenecek sadece. Kendime de bi depend alıcam, o kadar. 28+6 😊
Bilgege Beyzaok12345 sizinde hayırlı olsun herşeyini almışsınıZ bende alıcam inşallah sağlıkla gelsinler 🥰
Bilgege Deletedmom6 2. Bebeğim bu yüzden fazla eksiğim yok kızımın küçülmüşlerini giydiricem oğluşuma yine tabikide alıcam bişeyler bakalım 🥰
gurcem Son 84canım 28.haftaya gırdık bugun.Henuz bıse almaya baslamadım.Bır kuvet setı aldım mınnıgıme.