Cemre20 Bu gün kızım olucağını öğrendim,burda ne takvimi ne teorisi duyduysam kese şekli de dahil hepsi erkek diyordu ama kızımız oluyormuşşşş 💕 en baştan beri hissettiğim doğruymuş aslında,sağlıkla gelsin hepsi ☺️
Mebos Cemre20 be güzel benimde kızım olcak bende geçen hafta içi öğrendim banada erkek diyordu herkes ama hissettiğim gibi oldu 🙈🙈
bs_brk Cemre20 yaaaa hayırlı olsun sağ saliim kucağınıza almayı nasip etsin Allah🤗🤗 bu arada ilk bebişimm kızz istiyorum herkes teorilere göre erkek diyor demekk tutmayabiliyormuş😂😊
Cemre20 Mebos ilk bebeğimiz aslında hiç önemli değil ama insan merak etmiyor değil bugün doktorumuz kız dedi kendinden baya emin bi şekilde bakalım ilerleyen haftalarda bi sürpriz olmazsa ☺️
Seyma23 Ozgesn bana doktorum 12+6 da hiç sormadan erkeğe benziyor demişti .. şimdi 17 haftalığım 1 ay geçti tekrar bakacağız çok heycanlıyım bence kesinleşmeden görüş bildirmelerine de gerek yok 😇🙈
Ozgesn belguzar_123 bende 10+0 bakalım ama 5 Kasım’da ikili test var tahmini bisey söylenir diyorlar 🤰
Cemre20 bs_brk amin çok sağolun ☺️ Ben de tutmadı ama en başından beri yoğun bi şekilde kız hissetmiştim tabi belli olmadığı için takvimler falan erkek deyince acaba da kalmıştım ama kız dedi doktor 👶🏻 İnşallah gönlünüze göre sağlıklı bir bebiş olsun 💕