okyanus8731 merhaba bayanlar..22 haftalık hamileyim..iki gün önce ağda yaptırdım komple ve yaptırırken sırtüstü yatmam gereken zamanlar oldu..zararlıymış bebeğe oksijen az gidiyormuş sırt üstü yatınca..sizce zarar verdim mi bebeğime çok pişmanım yaptırdığıma 😩
Nuur2001 okyanus8731 ben de yaptırıyorum canım o kadar kısa süre içersinde bebeğine birşey olmaz korkma 🤗
BirVeraAnnesi35 okyanus8731 canm okadar süreden bişey olmaz butun gece sırt üstü yatmak zararlı ama yinede yatsan öyle hemen oksijensiz falanda kalmaz merak etme
Gizemabc okyanus8731 endişelenmeyin. Doktora kontrole gittiğimizde de sırt üstü yatıp usgye baktırıyoruz sonuçta. Uzun süreli yatmak iyi değil.
defne55 okyanus8731 niye pişmansın gece uyku sırasında hiç mi sırt üstü yatmiyosun yada doktora gittiğinde usg sırasında yan mi yatıyosun okadar dan bisey olmaz
mnli okyanus8731 o kadar kısa süreden bir şey olmaz ben sürekli yaptırıyorum gece uyanınca bazen sırtüstü buluyorum kendimi ayrıca doktor ultrasonla bakarken de sırtüstü yatıyoruz
Senemunlu okyanus8731 37 haftalik gebeyim hep agda yaptiriyorm , hep sirt ustu yatiyorum :) 10 15 dakika hatta 30 dk olsun bir problem olmaz. Gece uyurken illa sirt ustu dondugmz oluyor. Takmamak gerekiyor sakin olun :)
Fasulyem22 okyanus8731 ben uyurkende sirtustu yattigim oluyor. Doktoruma da sordum öyle bir şey yok istediğin gibi yat yüzüstü haric dedi
Vera18 Ya kendinizi bu kadar kasmayın. Evde hiç sırt üstü uzanmıyor musunuz sanki. Gece uyurken bile farkında olmadan dönüp sırt üstü yatıyoruz. O kadardan bir şey olmaz.
okyanus8731 herkese cevapları için teşekkür ederim..içimi rahatlattınız..evet usg de yatıyoruz yada uyurken arada öyle buluyorum bende kendimi ama sonuçta bu durumlarda başımız biraz daha dik halde ya ama ağdada dümdüz olduğum dakikalar oldu oyüzden çok endişendim..ama içimi rahatlattınız..hepinize sevgiler 😘🤗
Cisen okyanus8731 bebeğiniz oksijensiz kalmıyor aslında. Bebek omurganıza baskı yapıyor ve önemli bir takım damar ve sinir yollarının üzerinde baskı oluşturuyor. O sebepten istenmiyor bu pozisyon. Ama kısa sürelerde çok sıkıntı oluşturacak bir durum değil.