hamis_19 100 gün denilince sanki kısacık kalmış gibi hissediyorum. Yarın 99 gün kalacağını bildikçe Allahım delircek gibi oluyorum😂😂
Leyla9292 hamis_19 68 gün kaldı sezeryan olacam bi on günde erken olur ama gel gör aylar yıllar var gibi geçmek bilmiyor
Kayraruzgar hamis_19 off valla bende 5 gün nasıl geçicek bilmiyorum 🙈99u bi görsem kalbim durcak gibi😄😄
Denizincani hamis_19 bnde oyleydim o 99 u gorncye kadar neler cektim neler bizim de kaldi son 82 hayrlsyla 🤩
Nuur2001 Bizimde son 99 ❤️❤️😁 eşime söylediğimde gözlerinde ki ışıltıyı görünce dedim ki iyi ki o ❤️ Ve bugün bizim evlilik yıldönümümüz
hamis_19 Nuur2001 maşallah böyle yıllar boyu hep mutlu olursunuz inşallah canısı bebişinle birlikte🤲🏻 😊
hamis_19 Bilgege senin daha az kalmış benimkinden o sayilara indigimi dusununce duygu karmaşası yasiyorum 😂
hamis_19 Leyla9292 bende ileriye baktığımda gecmicek gibi ama geriye baktigimda 6 ay ne cabuk geçmiş diyorum 😊 sağlıcakla al insallah kucagina🤲🏻
Fatosduzgun55 Son 32 günüm kaldı✌ Ama çok şükür bugünlere 10senedir bekliyorum bugünlerde geçer hepimiz saglıcakla kucagımıza alalımmm 1 sene sonra buralarda yazısırız🤣🤣