Dudu_Ozer Güzel anneler merhaba dün akşam post açmıştım kanama geldi nişanmı diye evet nişanmış şuan hastaneye yatışım yapıldı.fakat çok gerginim bu özel hastane insanı enayi yerinemi koyuyor.en başında doğum odaları iki kişilik odalar oluyor gelen giden çok olduğu için demişlerdi.şimdi beni yatırdılar 2 kişilk odaya sonra demesinlermi tek kişilik odaya alcaz yoksa fiyat farkı alırız.işin garip yanı okadar geldim gittim butun doğum yapanlar iki kişilik odaya alındığını gördüm gözlerimle.bu nasıl saçmalıktır.Hayır doğum için verecekleri oda okadar küçük ve berbatki benim ruhum daraldı.Böyle bişey yaşayan varmı bir lira fazla isterlerse çekip gitcem hastaneden .hastane Antalya opera yaşam hastanesi
belguzar_123 Dudu_Ozer ne oldu canım şimdi nasılsın 2 saat önce bu postu acmissin doğum yaptinmi nasıl gidiyor Allah yardımcın olsun 😘❤️
Esra_ss Dudu_Ozer devlet hastanesin de bile isteğe göre ve belli bir miktara tek kişilik oda veriyorlar
Bhraydn Aaa cok sacma ya burda devlet hastanesıne gidiyorum ben iki arkdsımda dogum yaptı tek kişilik odaya koydular resmen ozel hastane gibi