Fdle ShrBkr bende aynı senin gibi 1 tane 10lu 5 tane 5li hastane çıkışı aldım onun dışında zıbın tulum alt üst pijama vs hepsini 0-3 aldım ama keşke yarısını 3-6 alsaydım bebek çabuk büyüyor çünkü seninde aklında olsun artık alacak olursan ya 3-6 yada 6-9 al canım ben öyle yapıcam artık
ShrBkr Fdle canım bence 1.5-2 ay kullanılır gibime geliyor sürekli kustuklari için ilk zamanlar çok kıyafete ihtiyaç oluyomus
espalp Fdle zaten kusacak, işeyecek sürekli üst baş değişecek ama yine de eskimiyor yıkanmayla 😬 küçüldükçe katlayıp kaldırıyorum😂
Tugceee123 Fdle bende senin gibiyim günde bir litre içiyorm bildiğin canım istiyor çünkü birde aşırı su tüketiyorum Olsn dediğin gibi sağlıklı Olsnlar da kiloları hiç önemli değil Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Fdle Tugceee123 aminnn tabiki de en önemlisi o sağlıklı olsun vatana millete anne babasına hayırlı bir evlat olsun gerisi boş ben yıllarca iri oluşumdan şikayet ettim boyum çok uzun keşke minyon tipli olsaydım dedim balık etli olmaktan hep şikayet ettim yakışıyor diyenlere hep kızdım o yüzden yok iri olsun yok kilolu olsun diye bir kaygım yok kız çocuğu olduğu için erkek olsa belki iri olsun babayiğit olsun derdim bilmiyorum 😊
Fdle Bsr37 ikincisi de kız olursa kullanırım görümcem var oda 1 yillik evli oda benim dogumdan sonra baslayacak calismalara onun ki kız olursa ona da saklarım 😊
Tugceee123 Fdle benimki erkek babayiğitten öte Hayrlı evlat Olsn dediğin doğru haklısın Allahım hepimizinkini korusun 🙏😇💋
Busraae Fdle kuzum 0-3 ay genelde 2 aya kadar anca giydiriliyor diye duymustum bende cogunlukla 3-6 ve 6-9 aldım. Cogu arkadasım 6-9 aylıkları 4 aylıkken giydirmeye basladı
Fdle Busraae evet kuzum bende bir kaç parça daha bişey alıcam onları o ay aralığında alayım artık çünkü 0-3 baya oldu şimdi
Eceyavuz Fdle 0-3 aylar cok ziyan oluyor hatta bi çoğu giydirilmiyor bile.. keşke değiştirme şansın olsaydi ben 0-3 ay 6 takım aldım geri kalanını hep 3-6 6-9 aldım
Fdle Eceyavuz neyi hangi mağazadan aldım hiç aklımda kalmadı ki canım 😔 neyse artık günde 5 kez de olsa değiştiririm üstünü eskisin üstünde diye 😁 bende artık o ay aralıklarında almayı düşünüyorum