lilayda Kızlar cuma günü ikili test yapılacakmış uzun sürüyor mu? Nasil yapılıyor kan da veriyor muyuz veriyosak kac tüp? Ense kalinligi ölçümü dedikleri şey bu mu detayli bilen cevap verebilir mi
Funda16 Biz yaptırdık canım doktorunda normal ultrasona giriyorsun detaylı bakıyor ense kalınlığını burun kemiğini ölçüyor ilk en detaylı bebeğini gördüğün an olacak hazır ol ☺️Hatta cinsiyet tahmini bile yaptı bize. Sonrasında bir tüp kan aldı laboratuvara göndermek için Benim sonuç ertesi gün geldi 10 gün bekleyenlerde varmış ama neticede çok telaşlanacak bişey yok umarım sonuçların tertemiz çıkar sağlıkla kucağımıza alalım 😊
Musel Funda16 bende 8 haftalığım 12. Haftamda çağırdı doktor galiba ikili testi yapacak korkuyorum aksi bi durumla karşılaşırsam diye korku var içimde 😏
Funda16 Musel İnanın aynı durumdaydım uykularım kaçıyordu stres yapmıştım inşallah siz de çok güzel haberler alırsınız sağlıkla gelsin bebişiniz 🙏🏻
masalsii Musel bende 12. Haftada gidicem doktora muhtemelen bu tesi yapacaktır diye düşünüyorum en son 8 haftada gittim bakalım bebiş ne kadar büyücek:)
Ayperimm Bende 8 haftalığım 12. Haftada çağırdı bir sonraki kontrole ikili test için çok uzun geldi bana 4 hafta nasıl sabredilir 🥰
Musel masalsii bende dün değil evelsi gün gittim cumartesi yani 8. Haftamdaydım ama ben 7 diye biliyordum 8 haftalık çıktı ultrasonda 12. Haftada çağırdı inşallah güzel sonuçlar alırız 🥰
masalsii Musel bende 7+4 diye gittiğimde tam 8 haftalık dedi😍 baya büyümüştü en son gördüğümdense bebek şeklindeydi şimdi sorunsuz şekilde inşallah 12. Haftayı beklicez bakalım😍
masalsii Musel yok ultrasonda baya bası poposu durusu belli aslında benimde 7. Hafta görüntüsünde ne oldugu hiç belli değildi 😂
masalsii Musel evet yaklaştırınca cok tuhaf oluyo şekli benimde 7. Haftada yaklaştırmıştı hiçbirleye benzemiyor 😂