hilal-toprak Kizlar mrb 7+1 gnluk hamileyim. Size sorum su bu gece saat 2 den beri ishal bulanti ve defalarca ksma . Bunlar hamilelikte normal mi doktora gttim bugun sonuclar 2 de cikacak bebekten de olabilir yada enfeksiyon da olabikir dedi. Ayakta durcak halim kalmadi fikirlerinizi alabilir miyim.bu arada ilk hamilelik. Tesekkur ederim
Ggamze hilal-toprak ishal yoktu fakat kusma bulantım çoktu bu haftalarda şuan biraz hafifledi ama halen devam 12+4
hilal-toprak Ggamze eger hamileliktense cekecegim var demektir bi gunde bittim ama insallah oyle degldir diye dua edyorum.
Ggamze hilal-toprak hamileliktendir diye düşünüyorum .ben ne yesem çıkarıyordum ishalde ayaklarını üşütmüş falan olabilirsin .ayaklarını sıcak tut .bende korkmuştum kusuyorum diye fakat doktorum bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir kusma dedi .
hilal-toprak Ggamze ictigim sudan mis oyle dedi dktr. Bulanti ve ishal ilaci verdi de bulanti ilacinn faydasi olmadi
Ggamze hilal-toprak sularda mikrop var diyorlar bu aralar banada meptamid diye bir bulantı hapı verdi ama fayda etmiyor bende içmiyorum boşuna