Bebekveannesi gebecik canım bende okudum 18. Cüz kızımın adı Defne Nur olacak Allah’ın izniyle. Rabbim kabul eylesin inşaAllah
Bebekveannesi gebecik canım bende okudum 18. Cüz kızımın adı Defne Nur olacak Allah’ın izniyle. Rabbim kabul eylesin inşaAllah
78Ay_ İsterseniz duasını yarın yapın görmemiş olabilirler bildirimleri. Teşekkür ederiz vesile olduğunuz için🤗
_Merius_ gebecik allah kabul etsin arkadaşlar dün size yazmıştım demet digesu isimli arkadaşımız kanserle savaşıyor diye malesef arkadaşımızı kaybettik rabbim yattığı yerde dinlendirsin dualarınızda adını anarsanız çok güzel olur rabbim hatminizi kabul etsin
gebecik Busraoz hala bitirip yaZmayan birkaç kişi var bende cuma vaktine kadar erteledim duayı mecburen
gebecik @turkancakar @Sergul-96 @bebegimibekliyrm @Bgz_123 sanırım cuzlarinizi bitirdiniz arkadaşlar ? sizden cevap gelmedi ama ben bitirdiginizi düşünüyorum çünkü artık duasını yapicam insallah.