gebecik Merhaba arkadaşlar bugün (21 ekim) hatimlerimizi bitirmiş olucaktik herkes bitirdimi lutfen aşağıya örneğin "1.cuzu bitirdim Tuğba- Alpaslan " şeklinde hem kendi isminizi hem bebeğinizin ismini yazın. Birde salavat çekenler vardı onlarda sayısını ve isimlerini aynı şekilde yazsınlar.bittiginde duasını yapayım insallah 🤲❣️
Burcu77 gebecik Ben salavat cektim 1000 defa Allah bekleyen herkesi saglikla kavusmasini nasip etsin insallah🤲🏻 Burcu ❤ Asya
gebecik Gagacim maalesef, ama siz bugünden sonra bir post açıp hatim icin cuz dağıtabilirsiniz katılmak isteyen çok oluyor hemen biter
Oap_12 Gagacim evet biz yenisine başladık aralık anneleri için hatim gönderimine bakın. Bir cuz yazalım size
Rfb Merhaba akşam kaça kadar salavat eklemek için. Duası gece ya da yarın yapılsa olur mu? Cüz alamayanlar salavat ekler
gebecik Rfb duayı yarın yapicam insallah ama bu aksam notumu alıyorum sizde bu aksam yazarsanz isminizi eklerim
gebecik bebegimibekliyrm bugün son gündü lutfen en kısa zamanda bitirmeye çalışın sizin için duayı yarın akşam yaparm ama yazin buraya mutlaka bitirdiginizi