makbule17 Kızlar yaklaşık 12 . Haftadan beri decavit kullanıyorum şuan 29 haftalığım iki gündür deli gibi kaşınıyorum sabah kan verdim acaba karaciğer enzimlerim mi yükseldi diye sonuçlar daha çıkmadı doktor büyük ihtimal decavitten dolayı olmuştur kaşıntı dedi aranızda böyle bi sorun yaşayan var mı
1dem makbule17 benim de dizlerim kaşınıyor yırtar gibi kaşıyorum resmen çok pis oluyor sonra da ağrıyor
Mervee58 makbule17 ya benimde başladı küçük kabarcık oluyo sivrisinek ısırmış gibi sonra çok kaşınıyo bende demir ilacından olduğunu düşünmüştüm açıkcası decavit aklıma gelmedi cildiyeye gidicem bnde
Egemenin_annesi3460 makbule17 benimde kan ilacı kullanmaya başladıktan sonra el ve ayaklarmda kızarıklı kaşıntı başlamıştı kullanmayı bıraktım kan verdim kan değerlerim normal çıktı yan etki yapmış olabilir ilaç 😶
Happymumsyy Canım imom kullan bakalım gerçi doktorun daha iyi bilir bende decavit kullanıyordum bu ay değiştirdim ama benim bir sıkıntım olmamıştı.
makbule17 elvann1993 temiz çıktı hiç bir sorun yok dedi kan ilacı mi ve vitamini kullanma dedi alerji yapmış dedi