Kizkalesi Kızlar ilk gebeliğim daha önce hareketleri neden durdu diye post açanlardanım😂 merak ettiğim bir konu daha var eğer normalse maşallah bebeğim çok hareketli karnımdan çıkacak gibi 26+3 deyiz hatta karın kaslarım ağrıyor o derece hareketli. Normal mi bu ya
Dera Kizkalesi 34+5 deyiz kizim organlarimin yerini degistircek nerdeyse 😂 bi bakiyorsun 2 gun yumusak hareketlerle kimildiyo, bi bakmissin plasentayla boks maçı yapiyo sanki. En son babasi kizim sakin ol diye yuzunu dayadi, o da yumrugu yedi 😂😂😂
Seda_123 Kizkalesi Aynen normal benimde durgunlasıyor arada ama hareket ettiği zamanda hiç durmuyor karnımda geziniyor her hareketi belli oluyor 😂26+4üz
ant2602 Kizkalesi 22 haftalık olduk. Bazen öyle bir hareketli oluyor ki anlatamam karnım rahat etmiyor. Gece yorgunluktan duymuyorum. Ama bence benim kız gece uykusunu seviyor 😂. Bir kaç gündür sabah kalkınca kıpır kıpır o hareket edince bende yatıp uzanıp onu izliyorum çok belli olmuyor ama dikkatli bakınca minik hareketleri belli oluyor 😊
Kizkalesi Eceveannesi anne karnında uyuyor diyorlar bu bebişler, benimki ben ne zaman uyansam geceleri oda hareket ediyor, gündüzleri zaten durmak bilmiyor 🙄😂
Ftmemne Kizkalesi uyuduklarında bile hareket halinde oluyorlarmış bazen.tekme atmak gibi.hem uyuyup hem sağı solu tekmeleybilir 🤗
Selcen Bende 20 haftalığım neden benim bebeğim de hareketli değil bir gün hissediyorum sonra ki günler yok valla artık çok panik oluyorum
Lindam Selcen ben 30 olcam nerdeyse ama benim bebeğim bile hanımefendininki gibi hareketli değil. 20.ci haftadan ne bekliyorsun Bebek daha ufacık kemik yapısı gelişmemişken hareket etse dahi siz az hissedersiniz korkulacak bişey Yok
Ftmemne Selcen bu haftalarda hareket takibi yapılmaz. 1 gün hareket etse 2 gün etmeyebilir normal bir durum.
Selcen Lindam valla böyle kıpır kıpır diyorlar ya ben kendimi dinliyorum yok istemsizce panik oluyorum Perşembe detaylı var bakalım doktora da sorucam sağlıklı olsun da
Hilaliko Selcen canm bnde sendenım 22 haftalık oldm her bebek aynı degıl demekkı bnde ayrıntıya gırdım bebek cpk sukur ıyı ama hantal dedı 😄 demekkı anası gibi olcak 😄 sağlıklı olsnlatda bosver
Selcen Hilaliko tabi ki iyi olsunlarda artık istiyorum da böyle kıpır kıpır olsun özeniyorum artık 😊birde bebeğin suratını gördüğün mü detaylı da
Hilaliko Selcen bende cok ozenıyorum çaktırma 😄 valla yuzunu goren cennetlık bızımkının 😄 ayrıntıda hıc degılse saolsun azcık gosterdı daha bugun kontrolum vardı mesela yok agzını gosterdı sadce ellerıyle gozlerını kapatmıs güldü dalga gecıo bızle😄😄
Kizkalesi Dera haha dün benim eşimde rahat dur kız annen uyuyamıyor senin yüzünden diyor yani haftası küçük ama gözle görülür şekilde hareket ediyor tek falan da değil bir sağa bir sola geçiyor sanki
Dera Doktor hareket etmesi her zaman iyidir diyo, en azindan, devamli oynadigi icin, saymana gerek kalmiyo
defne55 Kizkalesi 22 den sonra hareketler çoğalıyor canım 30 31 haftaya kadar deli gibi oynuyorlar tekme yumruk dirsek 31 den sonra yavaşlıyor ben 36 haftadayım iki hareketi zor yapıyor artık alan daraldı yoruldu yavrucak 😂😂