Olimbera Bizde 14+3 olduk aranızda decavit kullananlar var mı ? Normalde benim midem bulanmıyordu ama doktor bu ilacı verdiğinden beri ne zaman içsem midem bulanıyor 🤔 böyle bir şikayeti olan var mı?
Madameatalay Olimbera bende aynı şekilde ilaca başladım bulantım başladı.bir de ferrum dan dolayı da olabilir ikisini de aynı anda kullanmaya başladım.
Olimbera Madameatalay ben sadece decavit kullanıyorum ama nebilim normalde midem bulanmadığı için çok kötü yaptı beni siz bu durumu doktorunuzla görüştünüz mü ?
Seluna Kızlar merhaba, ya dün yatıyordum kalkmaya çalışırken tam hapşırık geldi, yatıp oturur vaziyete geçerken hapşırdım o an. Baya bi kasıldım. Sonra tuvalete gittim, tuvaletimi yaparken 5-6 saniye süren bi karın ağrım oldu. Korktum bende. Huzursuzum dünden beri. Bişey olmamıştır inşallah dimi ? 😔😔😔
Sumeyyee_ Prenses_anne01 2li test sonucun nasil ckti acaba normal degerler ne olmali yazabilir misin Bende 12+2 dun yaptrdm 1 hafta bekliycem sonuc icin
Prenses_anne01 Sumeyyee_ sonuçların güzel olduğunu söyledi doktorum ve yine kıza benziyor dedi. Değerlerin kaç olması gerektiği hakkında Bi bilgim yok yanlış bilgi vermek istemem. İnşallah sonuçların güzel çıkar rabbim gönlüne göre hayırlısını versin inşallah 😊
Asya1610 Kriss 15+5 teyiz bizde cinsiyet kız dedi ama bana göre diyince çelişkide kaldım Cumartesi tekrar kontrolümüz var inşallah kesinleşir 😃 benimde son zamanlarda karnımda kasılma Ağrı gibi bişey oluyor. Kalça ağrım kramplar oluyor. 2 gündürde ara ara baş ağrım var. Hayırlısı bakalım ☺️
Firdevmert Bende14+3 oldum. Burnum tamamen tıkalı gibi gece ağzımdan nefes aldığım için sürekli ağız kuruluğuna uyanıyorum. Başka sıkıntımız yok çok şükür
2020_Annecik Bende 16 haftalık hamileyim 1 haftadır ara ara kasığıma bıçak batması gibi oluyor onun dışında kabızlık şikayetim var halimize şükür
2020_Annecik Aynı zaman da bebeğin cinsiyetini 3 hafta önce kız olduğunu öğrendik bakalım değişmez ise ve kızım var Allah nasip ederse bir kızım daha olucak 🤲
Kriss Kızlar mide bulantılarınız var mı? Benim vardı ama bir kaç haftadır geçti. Normal mi acaba? İyi midir bebek😑 haftaya kontrolüm var umarım iyidir
Deniss59 Bende 16 haftalığım.. Haftaya 17. haftadayken gideceğiz doktora ve Cinsiyeti O zaman belli Olacak 🥰 heyecanla bekliyoruz🌈🌈 Bulantım az oldu fakat bu aralar mide ekşimesi, mide krampları oluyor.. tabi Ki çok ayakta kalınca yorgunluk halsizlik..😩
EsraDeniz24 Bende ağız kuruluğu çok olmaya başladı bu aralar ya acaba yaşayan var mı 18+3 haftalık olduk , günde 3 L su da tüketiyorum ama
Aslivns0 Pufpuf bizde 16+4 olduk ama cinsiyetini göstermiyor 2 hafta sonra öğrenirim inşallah sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle 😊
Ayzem_25 20+1 olduk bizde sabah bulantılarımız mevcut. Gaz çok oluyor magnezyum ve kan ilacı kullanıyorum kabızlık yapıyor .