Kriss Güzel anneler merhaba☺️ Biz bugün 13+4 olduk. Aslında ilk 3 ay olan şikayetlerim azaldı ama arada bir karın ağrım oluyor, demir ilacından kaynaklı da gaz sancısı var sanırım. Sizlerin nasıl gidiyor? Paylaşalım, sohbet edelim istedim😍
SnmTt Kriss bende 14 haftalık oldum bugün tam. Baş ağrısı oluyo çok bi de ilk 3 Ay bu kadar olmamıştı şimdi sabahları kalktığımda midem bulanıyo kusuyorum hep😔
Bebekkikusu Kriss 15 +4 den selamlar 😊 burun tikanikligi yasiyorum hic nefes alamiyorum tek sikintim bu sagolsun oglusum beni hic üzmedi 😊😊
SedaveSusam Kriss bizde bugün 14+0 olduk mide bulantısı hafifledi ama hala devam cumartesi kontrolümüz var cinsiyeti öğrenen varmı aranızda bana henüz demir ilacı başlamadı doktorum
Meleyke97 Kriss bizde bugun 12+3 olduk)) bas agri kemik sizlamasi oluyor..ve fenaaaa uykum geliyor sanki ayilamiyor uykudan))
Funda16 Biz de bugün 13+4 üz 🥰 benim ilk 3 ayda çok büyük şikayetlerim olmadı ama bi haftadır baş ağrısı yaşıyorum ki sormayın gitsin ☹️ İnşallah geçici bşey diye umuyorum onun dışında çok şükür iyiyiz 🙏🏻 Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Kriss SnmTt geçmiş olsun🙁benimde mide bulantılarım çoktu ilk aylar ama şimdi geçti 🙏🏼 Göbüş ne alemde çıktı mı? Bende henüz pek çıkmadı.
SnmTt Kriss teşekkür ederim🙏🏽 benimde çıkmakla çıkmamak arasında kararsız😂 sabah ilk iş göbeğime bakıyorum çok hafif var sanırım 2 haftaya iyice çıkmış olur beklemedeyim😀😀
Sesem Bebekkikusu bendede burun tıkanıklığı çok oluyor bel ağrınız var mı ? Aynı gün haftadayız ondan sormak istedim.
Kriss Funda16 valla bazen internetten 14 haftalık gebelik diye yazıyorum insanların göbekleri kocaman🙈🙈sıkıntı bende mi diye düşünüyordum
Bebekkikusu Sesem evet bel agrisi da oluyo bide cok yuruyus yapinca kalcama kramp giriyo su an en cok burun rahatsiz ediyo beni digerlerine dayaniyorum
Funda16 Kriss 20 haftadan sonra belirginleşir diyorlar bakalım olsun sağlıklı olsunlar da göbüşte büyür elbet 🥰
Kriss SedaveSusam benim geçen hafta salıydı kontrolüm, demir ilacına başlattı. Ve bir çıkıntı görüyorum erkek olabilir dedi ama henüz kesinleşmedi🙈
EsraDeniz24 Demir ilacını hangisini kullanıyorsunuz ben de 14+3 haftalığım elevit ve makrofel di sanırım ikisini kullanıyorum
Burcu089 15+0 olduk bugun. Bugüne kadar pek şikayetim olmadı. Ama bu sabah adet sancısına benzeyen ağrıyla uyandım. Hala da devam ediyor. Normal diyorlar ama umarım sıkıntı yoktur. Yarın kontrol var, doktora soracağım