Junemother Şiddetli karın ağrısı olan var mı bu gece benim çok kötü ağrım oldu korktum bişey olur mu diye böyle ağrı çeken varsa lütfen yazabilir mi dr falan gitti mi 😞
Samnur Junemother Canın karnının hangi bölgesi olduğuda önemli kasıkların mı? Yoksa karın bölgen mi? Bağırsaklarından dolayı da olmuş olabilir. Kaç haftalıksın?
11bsb Junemother ne kadarliksin bilmiyorum ama 17+5 ben bütün gece kivrandim durdum ağrıdan. Regl ağrısı gibi canımdan can gitti resmen sabah karşı zor uyumuşum. Çarşamba kontrolüm var sıkayım dışımı dedim ama korktum çok bende.
Junemother Samnur Kasıklarım değil tam üst kısma daha yakın yani adet olunca öyle ağrırdı daha çok yeni 😞 5+3 korkuyorum bişey oldu mu diye
Samnur Junemother O zaman doktorunuza gözükün şiddetli ise bir sıkıntı olmasın yeniymişsiniz daha. İlerleyen haftalarda gaz sancıları oluyor öyle bişey olabilir mi diye sordum.
Burcuknn İlk haftalarda kasıklarda ağrı olabiliyor bebek yerleştiği için, ama dr unuza gözükün ilk haftalarda tutunamayıp düşedebiliyor. 😕
Junemother Burcuknn Bende dayanamadım gittim çok şükür şimdilik bişey yok ama kötü bi ağrıydı Allah kimseye yaşatmasın bana da bir daha yaşaymasın🤲
Junemother Samnur Bende dayanamadım gittim çok şükür şimdilik bişey yok ama kötü bi ağrıydı Allah kimseye yaşatmasın bana da bir daha yaşatmasın bu arada 5+4 tü yanlış yazmışım inşallah haftaya kalp atışını duyarız sağlıkla gelişir 😞
Junemother 11bsb Merhaba benim çok yemi 5+4 bende çok endişelendim ama şimdilik bişey Yok çok şükür dediğin gibi adet sancısı gibi zor uyudum bende Allah korusun bizleri ve bebeklerimizi inşallah geçmiş olsun sanada😞
Esrkynk Herkese merhaba, ben de 10+4 haftalık gebeyim. Dün geceden şimdiye kadar toplamda 3 kere 10ar dakika falan çok şiddetli kasık ağrısı yaşadım ağrı genital bölgeye kadar iniyor. Doktorum bu haftalarda ağrın olması normal demişti internette de araştırdığım kadarıyla yuvarlak bağ ağrısı oldugunu ve tehlikeli olmadıgını okudum. Yine de tedirgin oldum. Bu haftalarda böyle ağrılar yaşayanlar oldu mu?
Junemother Esrkynk Canım bende 5+4 üm dün gece 15 dk boyunca karın ağrım oldu çok şiddetliydi korktum bende çok ama olabiliyormuş canım adet sancısı gibi 😞