Gizemmpolatt Nesrn34 valla bende 38 haftalık hamileyim mide yanmasından uyuyamıyorum öyle böyle değil kalktım sıkıntıdan poğoça yapıyorum belki unuturum diye 😂😂
AryaNur Nesrn34 ya ben daha 24 haftalığım ama geceleri bende uyuyamiyorum sabah 6-7 den oglen 1-2 e kadar uyuyorum ve çevremdekiler bana bebek doğduktan sonra gece uyumicak diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum🙄 inşallah gece uykularım geri döner
Rahime83 Nesrn34 uyuyayipta gece kalkanlardanim ne zor gece hep uyanık kalcaz acaba 🙈bebeklerimiz doğunca ayırt ederler insalalh gece gündüzü 35 hafta olduk hala öyle 😣
YagmurErgun @Nesrn34 malesef ne tarafa dönsem o tarafım ağrıyor bazen oturup hüngür hüngür aglayasim geliyo gece uykusunu özledim 😭
YagmurErgun @Gizemmpolatt hamur işi daha kötü yapmazmı canım ya ağır gelir yani midene süt yada yoğurt falan varsa ye iç daha iyi gelir
Bsraermis8 Nesrn34 bende uyanıyorum ara ara ve acikiyorum kalktım bu saatte birşeyler yedim ve uyuyamıyorum 😭
Serap46 Gizemmpolatt ben de yiyici 😋😋😋 valla yanıyorum mafoluyorum ama gırtlağımı da tutamıyorum sizi tebrik ederim 😃😃😃