Semrasaf Semirac yaaa gerçektenmi sürekli bakıyorum bende gelen bısey yok sendemi adet sancısı gibi çektin ağrılarını
Semirac Semrasaf evet adet sancıları gibi geldi üç gün boyunca sonrasında bir gün boyunca rahattım birseyim yoktu takı gece uyanıp lavaboya gidene kadar. Ama hala gerçek doğum sancılarım gelmedi ebe biraz sürebileceğini söyledi
Elifblg Shdaa anlamamak imkansiz agdet sancısı gıbı gelıyor once sonrasını yaşayıp anlarsın bn bir tane düşük yaptım cok fenaydı suanda hamileyim ama korkum yok dıyemm allah sabrını verıyom cnm
Shdaa Elifblg ay cnm benim İnşAllah sagsaglim kucağına alırsın yanı hepbirlşkte alırız inş bakalım nasıl olacak Doğum merak ediyorum
Mavilianne Nigdelianne Gerçek sancı öncesi gelen sancın olabilir canım. Doğum sancısı belden gelir dediler bana öylede oldu benim 🥰 eğer haftan geldiyse inşaAllah doğun sancındır evladına kavuşursun ♥️
Nigdelianne Mavilianne henüz 29 haftalık da ara ara çok şiddetli böyle oluyor. Doğum sancısı böyle bi şey mi acaba diye çok merak ediyorum. Çünkü ağrı girince dayanamıyorum hiç böyle bir ağrı yaşamadım. Sanki kör bir bıçakla kesmeye çalışıyorlar. Ama geçince nasıl bir rahatlama geliyor
Cansumeryem Benim de belimde adet sancısı gibi oluyor ara ara 34 haftaligiz daha acaba erken gelme riski mi var
Monna Cansumeryem Evet adet sancısı gibi başlar ama ara ara olmaz sürekli olarak devam eder az da olsa ağrılar dinmez
Cansumeryem Monna kaç gün devam eder mesela ağrının olduğu gün mu başlar doğum benim genelde akşam saatlerinde bel agrim oluyor
Monna Cansumeryem dinlenince geçiyorsa doğum sancısı değildir. Zaten hafif başlayan ağrı en geç bi gün sonra fazlasıyla şiddetlenir ve onu anlamamanız mümkün değil
Nur55 Shdaa önce hafif hafif geliyor artma sıklığına göre anlıyorsunuz ama illaki anlarsınız yani çok farklı
YarenBeren Benim ikisinde de nişanım geldi once ilk Doğumda nişan geldi gece 12 idi sabaha karşı hastaneye gittik ben dayanamıyorum diyordum 😂bir gittim bir cm açılma orda sancı çekenleri gordum sancı felan kalmadı bende suni sancı bağladılar 🤕cok fenaydı o sancıları yatarak çekmek 😞neyse ikinciye hamile kaldım altı sene vardı aralarında yine nişanım geldi sancı felan yoktu gece 1.30 da nişanım geldi bir cesaret geldi bana kalktım evi topladım temizledim birde kustum içim dışıma çıktı duş aldım gece 3.30 da sancılarım başladı evin içinde gezdim dolandım yediye doğru hastaneye gittik😂açılma 9 cm idi hemen çatala aldılar doğurdum.🙏şuan 37 haftalık hamileyim inşallah bu daha kolay olur 🤣yani demem o ki bazılarının nişanı geliyor bazılarının suyu bazılarının sancısı geliyor emin ol ayırt edersin ilk Doğumda afedersin benim çektiğim osuruk sancısıymış 😂fark ediliyor sancı rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin 🙏🙏🤔
Shdaa YarenBeren valla süper anlatmışsın yani bu agrılar gelince yada mişan su evse agrıyı ekmek daha mantıklı o zaman öylemi
Semrasaf Semirac hadi hayırlısı Allah kolaylık versin ama cok zor gercekten cok agrım oluyo bende persembe 37 olucam bebegın kilosu boyu nedir acaba
Mavilianne Nigdelianne Düzenli değil dinlenince veya pozisyon değiştirince geçiyorsa canım ağrın yalancı sancıdır. Benimde o haftalarda ara ara oluyordu birde karşıma komple giriyordu sancı hareket edemiyordum
Nigdelianne Mavilianne düzenli değil bende hiç hareket edemiyorum bir adım atamıyordum canım kesiliyor sanki
YarenBeren Shdaa kesinlikle oyle ama şu da var ilk Doğum ve ikinci Doğum arasında fark var daha kolay oluyor ikinci Doğum
Semirac Semrasaf sizinde inşallah. Boyunu bilmiyorum ama kilosu 3300 gelismi tamamlanmis demisti doktorum bakalim bekliyorum bende daha sabırsızlıkla
Semirac Semrasaf eger ki ilk bebeginiz ise benim gibi, dogmasi 40.haftayi da bulabilir bu şimdiden size gelen sancılar da hazırlık sancıları benm nişanım geldiği halde bu hafta dogmayabilir biraz sabırlı da olmamız lazım 😊