MrsAkkurt Kızlar 36+3 olduk aşağı doğru aşırı şiddetli Baskı oluyor dünden beri sizde aynı durumu yaşayan var mı ? Sanki her an cikicak gibi hissediyorum baskı olunca 😐😐
MrsAkkurt Nis Senemunlu Yanlız değilmişim demekki korktum aslında biraz ama sanırım normal böyle olması, canım o an çok yanıyor sanki kasıklarım yirtiliyor gibi 😖 Cidden bende öyle diyorum çıkıp Merhaba ben geldim dicek resmen 🤭🤭
Senemunlu MrsAkkurt disarida geziyorum diyorlar ben gezemiyirm asiri canim yaniyor ve ck baski yapiyor .
YarenBeren Keşke çıkması o kadar kolay olsa 🤣ıkınma olmaz dı 😪😂işin espirisi bu gayet normal bir durum bebek büyüyor altta baskı yapıyor kemikler genişlemeye başlıyor
MrsAkkurt YarenBeren Tabikide 🤗 Bir an panik yaptım ister istemez bazen çok şiddetli oluyor oturduğum yerden sıçrıyorum o yüzden merak ettim ama normalmiş demekki
YarenBeren MrsAkkurt bende 37 haftalık oldum hele de oturup birden kalktığın da o agrı tarifsiz 😪rabbim hepimizin yardımcısı olsun kolay Doğum nasip etsin 🙏🙏
MrsAkkurt YarenBeren Amin canım inşallah Rabbim darda koymasın inşallah annelik gerçekten çok kutsal birşey Allah yardımcımız olsun 🤲🏻
MrsAkkurt Senemunlu Evet bende öyle çıksamda biran önce eve geri dönmek istiyorum hiç bir yere gidesim gelmiyor