Eaa_00 Merveyrdm2303 20 haftaya kadar kesin mi kız dediler bacak arası ultrason görüntüsü var mı acaba kız dedikleri zamana ait merak ettim☺️ çünkü bana da başta erkeğe benziyo diyip sonra kız dedi doktor şuan 16. Haftadayız
Nly48 Ozlembln once bakti bakti bsy goremedi idrarini mi tutysn dedi doktr gttim wc gdp geldim karnima koymasiyla erkek dedi bnde supheye dustum
Ozlembln Nly48 işte bir resimle belli olmuyor , birkaç pozisyonda bakıyorlar ya ozaman daha net belli olur . Doktorunuz kesin görmüştü pipiyi ozaman. Gerçi banada 12.haftada kız ,15te erkek dendi ama 16 dan öncesi ya tutarsa bence
Eaa_00 deletedmom309 Of bende sizinle aynı durumdayım önce erkeğe benzetip sonra kesin kız dediği için hala emin olamıyorum kafamı kurcalıyor detaylı ultrasonu bekliyorum şuan🙄
deletedmom309 Eaa_00 Damdan düşenin halini damdan düşen anlar bacım. Bir netleşseydi hayırlısıyla kafamız rahat edecek 😒
deletedmom309 Semaa12 ben de öyle bir şeyler umuyorum ama çoğunluk pipiyi gördüyse doktor kesin erkektir diyorlar bakalım ne diyecek detaylıdaki doktor 🤷♀️
DEF deletedmom309 doktorun zaten kesin kız dememişki kıza benziyor demiş sonra erkek demiş ultrason fotoğrafınıda vermiş yani belirli aralıklarla gitseniz cinsiyet değişse anlarım ama aynı zaman içerisinde yanlış görmüş olup düzeltmiş olabilir ?
deletedmom309 DEF ya öyle haklısınız ama o kadar çok cinsiyet yanılması postu okudum ki acaba gerçekten erkek midir diye düşünmeden edemiyorum. Detaylıya kadar kesin gözüyle bakmayın diyen arkadaşlar oldu burada. 😐
Samurayy Bende ayni dertten muzdaribim 14 haftalikken erkek dendi alistik okdar isim bile bulduk skmdi kiz oldu 17 haftalik en iysii dogana kadar ogrenmemek ya da ayrintiliyi beklemek 🤣
deletedmom309 Samurayy Yaa di mi eskiden millet ne güzel doğunca öğreniyordu ultrason çıktı mertlik bozuldu 😁
lleyla4545 Ftma_izmr 17. Hafta da erkek dendi sonra 18. Haftada başka doktora çıktım kız dedi daha sonra başka doktora çıktım oda kız gibi dedi şuan 24. Haftadayım kafam karışık hala
Ftma_izmr Kubraoyku peki pipiye benziyormuydu yani net gördünüz mü ozaman nasıl karıştırıyorlar ya hayret :))
38Prens38 deletedmom309 bendede böyle bi pipi resmi var hatta detaylıdada erkek dendi ama bilemedim ki
deletedmom309 38Prens38 detaylıda kesinleşince beynimin şüphe şartelini ancak indirebileceğim sanırım 😁
Ipek86 deletedmom309 baya bir pipili gitti bu olay yani atiyorum 15. Haftadan 20. Haftaya kadar, sonra detayli üc boyutluda kesinlesdi🤦🏼♀️😂
deletedmom309 fatmaaeminn Terzi kendi söküğünü dikemiyormuş size söylemediler mi 😁 Objektif usglerde neyse gördüğüm onu söylüyorum ama iş kendi usg ne bakmak ve yorumlamak. Beyin ayrı konuşuyor, kalp ayrı 😊