Emel_Gnr Arkadaşlar ilk gebeliğim, 36+5 deyim, yaklaşık yarım saattir karın ağrısı var geçmek bilmedi, bebekte çok hareketli ve çok zorlanıyorum , kalsiyum ve magnezyum da içtim ama geçmiyor, sizce ne yapmalıyım??🙏 😔😔😔
Emel_Gnr @Anm#Şiddeti artmaya başladı , kasıklarımda ya da alt tarafta hiç ağrı yok ama üst karın bölgemde çok var :// 😔 hala geçmedi
Zlmdemir Emel_Gnr cNm bence bir doktorunu ara istersen bazen yalancı sancı olabiliyor.bende de gece başlıyor sonra geçiyor ama.
Gzds Bende suan 34 haftayim ve ayni sekilde dun aksam karin agrisindan perisan oldum resmen karnimin ortasina ustune bicaklar saplaniyor gibi oldu ama kasiklarimda hicbisey yok sanki migde agrisi gibi sonra bi sekilde uyuyakalmisim cok fenaydi bugun kontrolum olcak sorucam bakalim neden diye
Emel_Gnr Gzds aynen benimde aynı durum :( umarım geçer ve ciddi bişey değildir umarım çünkü kasık ağrısı vs yok
Gzds Emel_Gnr birkerede bundan once olmustu benim 1 ay kadar ozaman mesela yine kasikta agrim yoktu meger gaz mis evde biraz yuruyus yapmistim ve tuvalet ihtiyaciyla duzelmistim
Gzds Emel_Gnr insallah kotu bisey yoktur dun bende cok kotu oldugum icin anliyorum ama gecti cok sukur sizinde gecer insallah