Seydaozzz İyi geceler arkadaslar 37 haftalık hamileyim 2 gündür adet olcakmısım gibi agrım var benim gibi olanlar varmı neyın nesı bu simdi anlamadım
Ayse4242 Seydaozzz bende 37+2deyim bu sürekli oluor bende yarım saat sürüor bazen daha az sürüor dinlendigin zaman geciorsa yalancı sancıdır vucut kendini hazırlıor doguma genede dikkatli olmak lazım
kusyurek Ben de 37. Haftadayım adet olma sinyali veren ağrı çok hafif saniyelik gelip hemen geçiyo o şekilde mi sizin de ?
Tulaymustafa kusyurek Seydaozzz Canım benimde ilk hamileliğim ondan acısını bilmiyorum ama bi kaç dakika sürüp durdu 1 saat içinde tekrarlarsa gerçek doğum sancısı 1 saatten sonra düşüyor 10 dakikaya kadar bekliyecem artık
Mamak kusyurek benimde senin gibi oluyo canim bende 37 haftayim. Dedigin gibi hafif oluyo bidde cok uzun surmuyo
pinarsvcn Seydaozzz aynısı bende de oluyor bende 37+1 im bazen belime agrı giriyo o zaman diyorum geliyo galiba diye ama düzensiz agrılar
Mamak kusyurek heralde oyle biseydir ama gecen hafta kontrolumde doktor makat kontrolunde hic acilmam yoktu🤷🏻♀️