Tugba1910 Arkadaşlar merhaba bende çok şükür mezun oldum biraz uzun sürdü ama şimdi çok şükür paşamà kavuştum 😍😍 çarşamba günü sabah uyandığımda nişanım gelmişti hemen doktor arkadaşımà sordum kahverengi kanımsı olduğu için hemen hastaneye gitmememi doğumum başladığını söyledi annem gelmişti yanıma doğum yaklaştığı için eşim annemle apar topar hazırlandı evden cıkmadan duş aldım sancılarım hafif vardı iyi gelir diye sıcak duş aldım biraz iyi geldi yolda sancım coğalmaya başladı hastaneye geldik hemen muayene canı kontrolu yaptılar yatış veriyoruz 1 parmak acıklık var dediler odaya aldılar nstye bağladılar belimdé fıtık var sancım oldukça canımdan can gidiyordu doktor gelip çatı muayene si yapıyor ben rahat olsamda canım acıyordu devlet hastanesi olduğu için sabit doktorum yoktu suni sancı verdiler o sancım daha çok dayanılmaz oldu doktor yine muayene etti hala acıklık yok yine geldiğinde bebeğimin atışlarında düşüklük olmaya başladı hemen oksijen verdiler sakin olmamı suni sancıyı bebeğim kaldıracakmı ona bakılacak 10 dakka sonra PROF. Geldi alttan muayene edip nst sonuçları na baktılar bana suyumun bittiğini suni sancıyı bebeğim kabul etmediğini bebeğide senide riske atamam sezeryan doğum yapmalıyım dedi tmm dedim yeterki gelsin evladım dedim hastaneye 12de yattım 5bucuğa kadar sancı çektim 6 bucuk gibi ameliyat à alındım belimdé fıtık olduğunu tamamen uyutulmayı istedim 10 kadar saydım 13 den sonra ne olduğunu hatırlamıyorum 😀uyandırdılar ne zaman gözüm kapandı acılmak için vurdular anlamadım biraz panik heyecandan nefes alma korkusu yaşadım hava verdiler beklemeye alındım kendime gelmem için minnak bal oğluşumun sesi çıkmıyordu görmek istedim Allahım herkese nasip etsin içim huzurla mutluluk doldu bebeğimi görünce şimdi 4 günlük olduk biraz zor uzun bekleyiş oldu ama sonunda cennetten gelen meleğime kavuştum darısı sizlerin başına 🤗😍