momof3 27_00 Ben de sormuştum normal canım 😐 Bende bel ağrısı başladı bu hafta vücut soğumam hazırlanıyor artık 🥴 Sanki bi çıtlatsam rahatlicam 😅 Haftaya kontrolümüz bakalım hayırlısı
poncikella3 Biz yarın 34 hafta olcaz benim hiç agrimiyor 🙄 Demek ki sizin kemikler doğuma hazırlanıyor ben de yok 🤔
Havva1212 Ezgky2323 onu bnde sorcaktm cnm benimki yavaşladı artk tekme yerine geziniyor özellikle kaburgalarima ayaklarını dayıyor
27_00 Ezgky2323 maşallah gayet haraketli ama tabi 1 2 hafta önce daha daha hareketli idi haraketleri daha sertti
27_00 Havva1212 benimki de çok geziniyor. Böyle sağ tarafıma kaburgamın oraya giriyor ama yeri sabit artık ayağı mı kafası mı bilmiyorum ki
GamzeTopcu Havva1212 bizde 32.haftadayız, benimde öyle , tekmeden çok geziyo ve biyerde toplanıyo sürekli😊, yeri daraldıkça zor hareket ediyo ,
Ezgky2323 Havva1212 bende de eskiden duramazdı hiç ama şimdi sadece hafif itme gibi eskisi gibi sert değil galiba büyüyo yeri dar gelio artık bebişlerimize
Havva1212 27_00 benimde sağ da canik ayakları var dedi doktorum normal doğum pozisyonunu almış bebişim