azizeguneyy Kızlar hastaneye baş ağrısı ile geldim odada epilepsi krizi geçirdiğim bayılıp kalmışım ve sezeryana alınmışım. Bi uyandım yoğun bakımda bir başımayım. 3 gün yoğun bakımda yattım şuan odaya alındım bebeğimi gördüm çok şükür. Merak etmeyin doğum hikayemi uzun uzun yazacağım. Kendinize iyi bakın. Bize bol bol dua edin ♥️
1dem azizeguneyy aaa şaşırdım hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun 🙂 güle güle büyüt bebeğini🐣 sende kurtuldun 😇
Sermec azizeguneyy cok gecmiş olsun canım hayırlı olsun bebeğin ben de epilepsi hastasıyım 1 yıldır ılac kullanmıyorum 6 yıldır da nöbet gecırmıyorum korktum sımdı ya ben de doguma yakın nöbet gecirirsem
Yagmurferdic azizeguneyy şok oldum şuan canım. Bekliyorum doğum hikayeni. Allah hayırlı etsin. Sağlıkla çıkın inşallah 😘
hunilimom azizeguneyy postlardan hatırlıyorum seni geçmiş olsun canım hayirlidda olsun sağlıkla büyüsün bebegin
gulsumklc2 azizeguneyy canım hayırlımolsn postlarda yorumlarını goruyordm üzüldm o sekılde olmasına dogumun inşallah genıslıge ferahlıga cıkarsn bebegın hayırlı olsun bana dda dua et bu hafta olcak bebegım saglıklı dogması için dua et
Iimran azizeguneyy postlardan biliyorum sizi doğurdunuz hadi çok geçmiş olsun sağlıkla inşallah bekliyorum doğum hikayenizi ❤️
Sevdadenizz azizeguneyy çok ama çok geçmiş olsun rabbim bundan sonra bebişinizle sağlıklı bir ömür geçirmenizi nasip etsin inşallah🙏
Kayabusra35 azizeguneyy canım nasıl şuan durumun bebegin nasıl kilosu boyu falan bende susn 36+4üm agrılarım var küveze alındı mı bebegin
Bsraermis8 azizeguneyy kızz doğurdun muu sen bende bir kaç yorumunu gördüm ordan tanıyorum . Allah sağlık sıhhat versin sana da bebeğine de insallah bekliyorum hikayeni 💙
gamzeygt azizeguneyy aaaa hep seni görüyodum burda şaşırdım,geçmiş olsun ve hayırlı olsun cnm !! Sağlıklı olun inşallah ... 🥰☺️☺️
Ay-Bek azizeguneyy Çok geçmiş olsun hem de hayırlı olsun canım.. Çok sevindim senin ve bebeğinin iyi olmasına♥️♥️
Livask azizeguneyy çok geçmiş olsun ve gözünüz aydın. Rabbim hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤲🏻
Alisalpa azizeguneyy inan bugün aklımdan geçtin ne yaptı acaba diye düşünüyordum içime doğmuş doğurmuşsun.. rabbim analı babalı büyütsün ❤️ Doğum hikayeni bekliyorum..