Mervemm Ummugulsum_44 benim 10 +2 ıncir kiz benim bebegim hep küçük meyvelerdeb gidiyo bu arada malatyalimisin
Ummugulsum_44 Mervemm evet canım ben uygulamada görüyorum ya orda yazıyor 11 olunca limon olduk ama 10+6 ya kadar incir yazıyordu bende de
Mervemm Ummugulsum_44 ozaman bende 11 olunca limon olcam bu arada bende malatyalıyım neresindensjn sen
Ummugulsum_44 Mervemm doğanşehirin köyü küçüklü eşimde köyü kapıdere ama hatayda yaşıyor ailelerimiz biz tuncelide doğu görevindeyiz
M_agayeva Sukufe burdan ben denedim olmadim ama gogleden mutlu anneler sitesine gor happmy mom daki adini sifreni gir sonea fotograp paylas diye biyer car oraya vur oluyor ben oyle yapdim
Ummugulsum_44 Mervemm valla ben yaşıyorum ama malatyadan da vazgeçemiyoruz emeklilikte ordayız kendi annemlerde gelicek kayınbabamlarda zaten ordan göçmüş 10 sene filan olacak geri gelecekler emekli olunca babam her türlü sonumuz Malatya
Hakanfatma92 Bende 6 hafta 6 günlük hamileyim haftaya gidicem inşAllah hem bebeğimi hem kalp atışını duyarım ilk hamileliğim çok heyecanlıyız🙂
hemsireanaa anneadayi06 bende yarın gidicem ☺️Pazartesi gittiğimde ekranda görmüştük inşallah yarında duyarız sağlıkla ☺️
hndgkct anneadayi06 canım bende duydum bugün 6+5 mişiz tam çok şükür şuanlık sorun yok inş herşey yolunda gider Allah’ın izniyle çok sevindim senin adına da canım benim ❤️🤲
Funda___46 Sukufe bende de oyle olmuştu iki tane test yaptim sonra kan verdim 4 5 haftalik falan hamilesiniz dedi dr😊