Ummugulsum_44 Sukufe ben direk 8. Haftamda gitmiştim bebeğide gördüm kalp atışını da 🙈 şimdi 10+6 olduk🥰
Ummugulsum_44 Sukufe valla zaman su misalı gerçekten ben de şimdi diyorum ilk öğrendiğimde günlerce inanamamıştım filan şimdi cinsiyet için gün sayıyoruz inşaAllah
anneadayi06 Sukufe o kadar zor ki beklemek hemde tam bu anda. Acaba bebek iyi mi kalbi atacak mı bi sorun olacak mı falan falan. Bazen diyorum acaba başka doktora gitsem de alttan mı baksa. Sonra saçmalama ya otur bekle bebeğin iyi diyorum 😁
Sukufe anneadayi06 bende nasıl ama telâşlanmak yok sakin nefes al nefes ver 🤣🤣🤣 gidecez ve duyacaz kalp atışını
Psikolog00 Ben sanırım az önce öğrendim çok heyecanlıyım 😀 ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum . 2 haftalık olabilirim. Kalp atışı ne zaman duyuluyor. ?
anneadayi06 Psikolog00 iki hafta olamaz. Son adetin ilk gününden sayılmaya başlıyor. Adet geldiyse 4 haftaya yakın olması lazım
Ecegok Psikolog00 bende bu hafta başında öğrendim ama benim sat27 ağustos bikaç günlükken öğrendim nasıl oldu bilmiyorum 🤷🏻♀️
Funda___46 Sukufe bende de oyle olmuştu iki tane test yaptim sonra kan verdim 4 5 haftalik falan hamilesiniz dedi dr😊