Mrv_ycgl Hamileyken 20lik diş çıkaran varmi kizlarr. 29. Haftadayim neler yapabilirim.. eti şişmiş ve baş agrisi yapiyo 😣
Deletedmom0098 Mrv_ycgl antibiyotk almadan zor geçiyor bende yaşadım doktora gittim korka korka ilaç yazdı bebeğe hiç bir zararı yok 3 günde kendime geldim çok şükür O ağrıyı bilirim ben ağlıyordum
[silindi] Mrv_ycgl dört tanesi de hamileliğimde çıktı hayattaki şansım heralde 😂😂 ama allahtan ağır geçmedi et şişmesi hafif ağrı oldu dayandım hepsine de mecbur 🤷♀️
Mehsu Mrv_ycgl ağrıyan dişinize sarımsak koymak çok faydalıymış ağrıyı da kesiyormuş benim sarımsak koyucak kadar bi ağrım olmadı inşallah da olmaz ama kesinlikle denemelisiniz
Happy46 Mrv_ycgl ben ilk hamileliğim de 8 haftalıkken dişimi çektiler kadın doğum muayene edip izin verdi hiç bir zararıda olmadı 😊
Mrv_ycgl Deletedmom0098 eşim tutturdu ilaç kullanamayiz diye iyice artarsa mecbur gitcem ben cekiyorum sonucta
Mrv_ycgl [silindi] dedigin gibi et şişmesi şeklinde şu anda inşallah daha fazla sismez. Ne kadar surede geçti
Deletedmom0098 Mrv_ycgl hayır boşuna o ağrıyı çekmeyin Doktorum bana bu antibiytk gebeler için demişdi ağrım gecene kadar kullandım Çok şükür hiç bişey de olmadı zaten doktor o riski göze alamaz ona göre yazıyor
Minikmucizeee Walla bende suan dis agrisi cekiyorum bende kadin dogum hastanesinin icinde dis bolumu var 1 saate oraya gtcem yaparlarsa cok agriyo suan agliyorum resmen
Melikekpln Benimde hic cikmayan 20 lik disim hamilelikte cikti gercekten bendede degisik bi şans var. Cektim agriyi🤷🏼♀️ Doktorum 14-18. Haftalarda müdahele edilebilir onuda dis doktoru uygun gorurse ama tavsiyem dogumundan snra cektirmen dedi 🤷🏼♀️ Dayanicam mecbur