Masatosi Kızlar hamileyken kıyafet derdi malum. Aldığım hamile kotları ne beden alsam beli otursa da popo kısmından düşüyor rahatsız ediyor. Tayt olarak ne önerirsiniz üstüne uzun bir tshirtle kazakla giyilecek. Hafif parlakta olabilir pijama tarzı değil yani. Önerebileceğiniz site sayfa ya da mağaza var mı?
Tuanadeniz1 Masatosi canım Lcw dan aldım hamileyken rahat edebildiğim tek kıyafet diyebilirim ... orda cesit çok var ve İnan çok güzeller ...
Ozican Masatosi elsiiwaykikiii 🤣 reklamlardaki gibi okuyunuz. Olmasa giyecek bişey bulamicaz.Hamilelerin en iyi arkadaşı lcw 😁
sevval55 Masatosi bende sayfalarda bulamadım kendi semtimde pazarda buldum parlak çelik tayt kalındı malı güzel. Karnıda hamile pant gibi karın yeri var
BeybininAnasi Herkes yazmış ben de yazayım lc waikiki’yi tek geçerim kesinlikle. Böyle bir rahatlık olamaz. Çok da güzel duruyor. Tek handikapı bence kış aylarında biraz üşütebilir, bu yüzden külotlu çorapla beraber giymeyi düşünüyorum
Newyorklugebe https://www.resimag.com/i/6ba294c402c Ben şöyle birşey aldım rahata benziyor ama şu an için erken daha o yüzden ilerleyen zamanlarda denicem bakalım
Sesem Ben şoktan almıştım çok memnunum avm markalarından aldıklarım hep sıktı şoktaki ucuz diye galiba çok memnunum 😀
Deletedmom099 Masatosi pentiden 3 al 1 öde kampanyasındna aldım 100 liraya tayt 2 südyen aldım 150 lira tuttu çok rahat
Dmt01 Masatosi Lc waikiki den aldım tayt onu giyiyorum genelde hem rahat hem güzel heryere giderken giyiyorum hatta eskidi gittim aynısından bitane daha aldım🤣
exenica H&M’den pamuklu olanı aldım 139lira ama boyu uzun ve soğuk havalarda ısıtacak şekilde. Hem de Lcw gibi ince penye değil sanki üzerinde yok gibi.
momof3 Masatosi Pentiden almıştım ben ama iki çeşit var sanırım indirimliydi ben alırken.Baya esnek yapıda olan,penye kumaş gibi değil hafif parlak çok rahat..