UmutveAnnesii Merhaba Bende yumurta tembelliği var adetim bittikten sonra yumurta takibine başladım ama hala yumurtlama göremedim 20 gün oldu acaba yumurtlama geç mi oluyor yoksa yumurtam mı çatlamıyor mu?
Ozlemclk52 UmutveAnnesii ben bugün iğnemi oldum bu aksam çarşamba cuma ilişki dedi bu akşam yaptık 20 mm sağda tek yumurta ins olur ya ayak dikme felan olcakmi bi saatir yatıyorum daha önce ise yaramadı diye yapmıyorum ben onu 🙄
Asyfrathan27 Her sabah ve akşam 6 tane kuru inciri yemeklerden önce aç karnına Haşla suyunu iç 15 gün boyunca o yumurtalar öyle bi çalışıyor ki şaşıracaksın bi ara bende de olmuştu ama stresten şuan 7 aylık gebeyim onun üstüne gebe kaldım ☺️ İnanarak yapmak önemli emin ol doktorun şaşıracak benim ki gibi
UmutveAnnesii Asyfrathan27 canım ben şimdi kürü yapcam ama kaç lt su koycam su kaynadıktan sonra mı inciri koycam 🙂 internnete farklı farklı yazıyor kafam karıştı
Asyfrathan27 UmutveAnnesii ben sadece 2 su bardağı su koyuyordum ama hazır su ılık ılık içiyordum tadında rahatsız edicek hiç bişey yok kokusu da yok
Asyfrathan27 UmutveAnnesii evet suyu kaynaştıktan sonra inciri koyuyorsun 15 dakika daha kaynat ılıt iç
Tgb2310 UmutveAnnesii 3su bardağı su ama 6incir aşırı tatlı oluyor son zamanlarda 3incir falan yaptm yumurtlama sonrası da günde 4-5 tane yedim