Alexandre Güzel hamişler son gunlerdeyim çok fazla kilo alıyorum çok yiyorum durduramıyorum kendimi normal mi sizce? Siz ne alemdesiniz
Berfinberf Alexandre benim ilk sekiz ay iştahım hep normaldi son ay deli gibi yiyiyorum doymuyorum 😬 gece açlıkla uyanıyorum sabah açlıkla uyanıyorum😋 Allahtan son 9 günüm yoksa evde erzak kalmayacak 😬
Cagla22 Alexandre keşke ben öyle olsam bende aksi hiç yiyemiyorum inanılmaz bi iştahsızlık var mahvoldum
Helen0101_ Alexandre bende de durum aynı maalesef. 13 kilo ile kapatacaktım sözde ama hiç öyle durmuyor. Yemek lafı bile beni heyecanlandırıyor 😨
Ozican Alexandre gebelik şekerim var ama dayanamıyorum saldım 3 gündür yiyorum yiyorum doymuyorum ağlıcam artık 😥 doymak nedir bilmiyorum 😣😣😣
Kubradem Ya bende 10 gündür yemek yiyorum uzanıyorum 1o dakka sonra sanki hiç yemek yememiş gibi canım bisey istiyo ağzımda böyle açlık tadı oluyor gidip hemen yemek istiyorum nolcak bilmiyorum 😅
Alexandre Kubradem aynı durumdayım. Yemek yetismiyo durmadan yiyorum 1 haftada 4 kilo aldım ne olacak benim halim acaba bebek büyüdüğü için mi?
Kubradem Alexandre bende 34.haftama yaklaşıyorum artık bebek hızlı büyüdüğü içindir diyorum kendi kendime hiç böyle değildim cunkuu
Gezmeci Bi ben mi kötüyüm hiç iştahım kalmadı bende yemek yiyemiyorum 34+4 her gören çok kötü görünüyorsun diyor 😔hiç üzülmeyin yedikleriniz size şifa bebişe kilo olsun inşallah🙏
defne55 Gezmeci bende öyleyim canım 36 haftaya girdim hiç iştahım yok su bile içmek gelmiyor içimden 😑
Alexandre Berfinberf durmadan yemek pasta poğaça yapıyorum bisey kalmadı evde 😀eşim işinden dolayı evde fazla yemiyor nereye gidiyor bu erzaklar diyor .bilmiyor ki bi yamyam var evde😀😀
haticeD08 Alexandre Ben son bir haftadır durduramıyorum kendimi bir anda 2-3 kiloya yakın aldım. Çok yiyorum sanırım çoğu gebede durum aynıdır son haftalarda🤦♀️38’e giriyorum yarın 🙈
Alexandre Ya tek değilim yani .buna sevindim ama yine de biraz üzülüyorum eşimin 3 katı yemek yiyorum adam resmen erzak yetiştiremiyor ilk çocuğumuz
Tashasret Bende aynı durumdayım doktorum çok kızdı 1 ayda 4 kilo almışım 34. Haftamdayım 15 kilo aldım 😣😭