Hazanur Mutluluk35 ayyy ne guzel cok sevindim insaallah bende bunu gorurum en yakin zamanda hayirli olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin insaallah canim
Mutluluk35 Esarikay valla canim ya cok zorlu yollardan gectiktr o yuzden Allah bu sefer kucagima almayi nasip eder insallah
Esarikay Mutluluk35 inşallah canim😊 yarın bir kan tahlili ver netleştir😊 ovulasyon testiyle ben çok emin olamıyorum ama inşallah vardır😊 bizede haber ver yarin😊
Esarikay Mutluluk35 bence eşin evdeyse midem ağrıyor diye bir acile git sen 😀 doktora da midem ağrıyor ama gebelik şüphem var ilaç alamadım de sessizden eşin duymasın 😀 sana HCG bakarlar eğer varsa bebiş sürprizi patlat eşine😀
Mutluluk35 Minikmucizemizz şuan şok icersindeyim sabahta gebelim testi alcam yapcam yada kana mi gitsem acaba
Mutluluk35 Minikmucizemizz kuzum bu ovilasyon testiydi o vardi evde onla yaptim yarin bi idrarda yapayim sabah orda cikarsa kan tahliline gideyim
Mutluluk35 Esarikay canim ya simdi gitneyeyim sabahi bekleyeyim ben en iyisi tabi uyuyabilirsem heyecandan sabah idrarda cikarsa direk kana gitcem
Mutluluk35 Minikmucizemizz adete 5 gun kaldi canim belirtim yok sadece bugun kasiklarimda biraz batma oldu
Mutluluk35 Ay varsa ne guzel olur yildönumuzde hemde kizlar cok heyecanlandim amada fazlada ümitlenmek istemiyorum
Mutluluk35 Minikmucizemizz insallah canim Allah isteyen herkese nasip etsin bu yollar cok zorlu dularim seninle canim