Tuanadeniz1 Mutluluk35 ben adetime 6 gün kala erken gebelik testinde öğrendim canım sonra kan verdim onda da pozitif çıkmıştı... bi tane erken bi tane normal test alp yapabilirsin bence ama sabah ilk idrarınla yapmanı öneririm
Mutluluk35 Zilan__zilan ayy inşallah yapmayi dusunuyorum yarin sabah bakalim hayirlisi olursa ne kadar guzel olur evlilik yıldonumumuzde
AdelAydin Mutluluk35 teşekkürler acile öğleden sonra gideceğim dediğin gibi ilaç kullanmam gerek derim
Mutluluk35 Tugce1803 kan testi icin persembeye beklimeye dusunuyorum bakalim hayirlisi belkide idrarda cikarsa hemen gidebilirim cunku kan pihtilasmasi var igeneye baslamam lazim
Mutluluk35 Nursimali bende hic bir belirti yok ama yinede belki diyorum ya bilemedim sabaha kadar dusuncem bakalim yarin yapasim var
Nursimali Mutluluk35 ben ilk ovulasyon testiyle ogrenmistim iki cizgide kopkoyu cikmisti hakkiniz da hayirlisi olsun insallah
Meleyke97 Mutluluk35 ben son adetime son 1gun kala yaptim testte cikti ultrasyona gittim ama hamilelik gorunmuyor 2hafta sonra gel dedi adet olmadim 2hafta sonra gittim hamilelik goruldu))
Zilan__zilan Mutluluk35 bizimde 23 ünde evlilik yıl dönümümüz bende çıkarmı çıkmazmı diye kafayı yiycem 🤦🤦
Mutluluk35 Nursimali canim bendede var test ama hic kullanmadim ikisi koyu olunca mi hamilelik oluyor
Nursimali Mutluluk35 evet iki cizgide koyu olunca hamileligi gosteriyo tabi yumurtlama donemi gecince bazende t cizgisi c den daha koyu oluyor o zamanda gebeligi gostermis oluyor bilgine
Burcu2121 Burcu2121 Zilan__zilan inş canım benim inş benim 2 gün önce yumurtlamam oldu dünde baktım yine çatlamış bugünde silikti hayırlısı olsun rabbim bizide goruyordur🤲🤲🤲🐣❤