Mucizebebegim3 zynponrzrlu Samsungun A serileri mukemmel..Iphoane dunya para aeaba alirisn o paralarla.Zaten artk telefonalrn omru 2 yil ya usup kiriliyir degmez dunya bir paraya. a70 a80 serisi cok guzel a30S seriside yeni cikti onusa cok begeniyorm
Erdas_busra zynponrzrlu huawei mate 10 kullanıyordum eşimle değiştik ben ayfona geçtim. Ama geçmeden öncede çok memnundum. Kamerası şarjı herşeyi mükemmel bir telefon. Huawei mate serisi gerçekten çok iyi👍 Tavsiye ediyorum. Üstelik ayfondan daha süper özellikleri var👍👏🏼👏🏼
pelin_87 zynponrzrlu kaçı olursa olsun iPhone’dan vazgeçme, en kötüsü candır. Daha sağlam telefon tanımıyorum. Yani varsa paran al 11’ini
ikimelekannesi___ zynponrzrlu s6 kullanıyorum 32 gb çok memnunum s10 nasil güzeldir sen düşün artık 😅😅
yorumcuanneniz zynponrzrlu valla şuan note 8 kullanıyorum note 10 cıkmış ona gözümü diktim bakalım hayırlısı 😁😂 note serisi efsane bence çok kullanışlı
Minikprensesinannesi zynponrzrlu Ben 🙋♀️ note 9 kullanıyorum saha önce iphone 7 plus kullanıyordum bi takım sorunlar yüzünden değiştirdim benim için herşeyden önce kameraydı 7 plusun kamerası harikaydı note 9 a geçince aradığımı bulamadım halbuki aylarca araştırmıştım 🤔 ya ben beceremiyorum adam akıllı çekmeyi ya da gerçekten 7 plus kadar iyi değil bilemedim...
Asenammm zynponrzrlu ben kullanıyorum not 9 gayet guzel ve kullanışlı iphone.bunun yaninda.hic bence kalemi bile cok kullanisli
Meryem12 zynponrzrlu bende xs max kullanıyorum iPhone hastalığı diye bişe var bence 😀 hiç düşünmeden al 11i😀 bende pro maxi istiyorum bakalım
Hilalmasal zynponrzrlu s9 kullaniyorum cok memnunum bana 1 bucuk yildir bir sorun cikarmadi cok şükür
miniknokta zynponrzrlu hepsiburada sitesinde kampanya varmış eşim de bakıyordu, onlara İphone telefonunu gönderiyorsun, üzerine ne kadar kalıyorsa ücretini gönderip 11’i alıyorsun bir incele istersen onu canım 😊
zynponrzrlu miniknokta bugün mağazaya gittim canlı canlı inceledim baktım beğendim aldım😍şuan çok memnunum yaklaşık 5 saatir iphone 11 kullanıyorum☺️