mbusra06 biz eşimle dört senedir tedavi görüyorduk doktorlar bi sıkıntı yok diyordu bu yıl Ocak ayında şimdi ki doktoruma gittiğimde ameliyat olmam gerektiğini söyledi oldum ameliyat öncesi ilaçlar iğneler derken yine hamile kalamamıştım bizim için çok zor uzun yorucu bolca sabır isteyen süreçti ameliyat sonrasında da dört ay boyunca hamile kalamayınca doktorum artık tüp önerdi tüp bebeğe başlayacaktık hamile kaldığımı öğrendim eğer ki adet görseydim tüpe başlayacaktık günüm beş gün geçiyordu halsizlik uyku hali iştahsızlık göğüs ağrısı sık idrara çıkma gibi şikayetlerim vardı adet göreceğim zaman sadece karnım ağrırdı sadece olmam gereken günde ağrıdı sonrasında hiç ağrım olmadı ama ben yok canım diyordum herhalde tüpü stres yaptım ondan günüm geçiyor işte halsizlik sık idrara çıkma falan da üşüttüm oldu heralde diyordum aslında çok düzenli olurum ama hiç son anda hamile kalacağımı düşünmedim dört sene olmamış tam tüp zamanı hamile kalmış olmam aklımın ucundan geçmedi testi yaptım çift çizgiyi gördüm dünyalar benim oldu mucize oldu bizim için🙏 Ve eşim içerdeydi banyodan çıktım test elimde eşime gidip sana bişey göstercem dedim testi gösterdim çift çizgi çıktı hamileyim dedim eşim çok ağladı bende öyle tabi ki 🙏 kan testi yaptırdık kanda da çıktı sonrasında ailemin yanına gidip haber verdik eşimin ailesi memlekette olduğu için görüntülü arayıp söyledik herkes çok ağladı benim hayalim eğer ki bir gün hamile kalırsam eşime bebekle ilgili bi hediye vererek açıklamaktı ama o an o kadar farklı gelişti ki testi yapar yapmaz eşime koştum test de çift çizgi görmek aklımda bile yoktu o yüzden hiç hazırlık yapmadım hatta günüm geçiyorken eşim beraber test yapalım diyordu ben tek yapmayı tercih ettim eşime de dedim negatif çıkar üzülürsün dedim biraz daha bekleyelim olurum ben adet dedim o kadar Emin’im ki negatif çıkcak sanıyorum eşimde o an teste tek çizgi görsün üzülsün istemedim kendim yapim diye düşündüm
Aileme eşime haber verirken o anları videoya çektim anı olarak kaldı bizim için ☺️ dört senedir beklenen bir haberdi herkes sevindi rabbim isteyen anneliği layığıyla yapabilecek olan herkese nasip etsin 🤲 doktoruma ne kadar teşekkür etsem az 🙏 en başta önce allah sonra doktorum sayesinde hamile kalabildim doktor tüp dediğinde artık şansımız yüksek hamile kalabilirim diye çok rahatlamıştık
sanırım psikolojik olarak rahatlayınca kendiliğimden hamile kalabildim biraz uzun oldu benim gibi tedavi görenlere umut olsun diye yazdım ☺️ hakkınızı helal edin 🙏