Esraygtf Gulbgn 30. Haftamdayım bende bu hafta yıkadım ütüledim hastane çantasına koyulacaklarıda koydum. Ne olur ne olmaz hazır dursunlar :)
YDE Gulbgn ben iki haftadır almaya başladım daha çok eksiğim var. Büyük parçaları hallettik ama ufak tefek çok şey var alınıcak. Heralde 32-33 gibi yıkar ütülerim. Allaha şükür hiç bir şikayetim yok inşallah bir anda ağırlaşmam😅
Rubab_2020 Gulbgn bende 27 haftalığım canim bir iki haftaya basliycam şimdiden agirlastigimi hissediyorum 30 dan sonra hiç yapamam artık
Sinemozen Canım ben senin yerinde olsam 2 hafta sonra başlarım ilerki haftalar da hamileliğin ağır geçebilir yorulmadan yavaş yavaş yap 😊
gurcem 27+6yız önümüzdeki hafta cıkıcaz alısvere ve ben ayakta duramıyorum yuruyemıyorum napacam bılmıyorum 😕 cok pısmanım onceden almadıgıma
BurcuGk 27+5 ve daha hiçbirşey almadım. Böyle görünce geç mi kaldım diyorum ama erteledikçe de erteliyor insan 🤷🏽♀️
pnrozblt Gulbgn ben 27+3 oldum çoğu sey hazır bence 34 haftalıkken başlayım sadece cantaya kuyulacakları şimdiden başlayalı yıkayıp ütülensin hastane için acil birşey olursa hazır bulunsun.
Rubab_2020 pnrozblt çalışanların rabbim yardımcısı olsun ben evde dayanamıyorum siz nasıl dayanıyorsunuz allah kolaylık versin
pnrozblt Rubab_2020 zor oluyor bir doğumum 17 ocak ama aralık 31 inde zne çıkcam :( ama günün nasıl geçtiğini anlamıyorum :)